Ewa - opinia (1) Szkoła przyjazna studentom. Wysoki poziom nauczania. Ewa Genia Genia - opinia (1) Mała szkoła, kameralna atmosfera, wszystko można załatwić. Polecam. Genia Genia Kasia - opinia (2) Jestem studentką II roku kryminologii w systemie E-learningu w Gdańsku.... Kasia
Antek - opinia (1) Wybierając studia nie znałem tej uczelni. Po przeprowadzonym researchu... Antek Anita Barwicka - opinia (1) Rzetelna szkoła, doceniona też przez Polską Komisję Akredytacyjną.... Anita Barwicka Kasia - opinia (1) Wspaniali wykładowcy, mnóstwo wiedzy do przyswojenia. Kierunku unikalne,... Kasia Łuk - opinia (1) Jestem po 2 roku informatyki i muszę powiedzieć, że PJATK sprostał moim... Łuk Kasia. Nauczyciel. - opinia (1) Kończę właśnie pedagogikę - takich wykładowców-pasjonatów życzę każdemu... Kasia. Nauczyciel. Maria - opinia (1) Jestem po pierwszym roku psychologii - powiem jedno wow. Zaskoczył mnie... Maria była studentka - opinia (1) Po zrezygnowaniu w połowie semestru ze względu na żenujący poziom nauczania,... była studentka Jakub - opinia (1) Przed zapisywaniem na studia porównałem czesne we wszystkich trójmiejskich... Jakub Anna - opinia (1) skandal po prostu. Syn zrezygnował z zajęć po 1 zjeździe, bo poziom był... Anna Aniela - opinia (1) Jestem studentka socjologii- specjalizacja marketing, reklama i nowe media.... Aniela D - opinia (1) Pomijając chaos w zakresie informowania o odwołanych zajęciach trochę... D Ewelina - opinia (1) Szczerze polecam uczelnię. Ja studiuję pielęgniarstwo. Wybrałam się tutaj ze... Ewelina Magda - opinia (1) Studiuje pielęgniarstwo, polecam bardzo. Dużo specjalistów naprawdę mamy... Magda Marcin - opinia (1) Studiuje już trzeci rok na kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji,... Marcin Studentka kosmetologii - opinia (3) Poziom nauczania zerowy, tragedia z materiałem i z wyposażeniem, płaci się... Studentka kosmetologii Monia_Psych - opinia (1) Szkoła mimo pandemii naprawdę funkcjonuje dobrze, część zajęć mamy na miejscu... Monia_Psych MGR - opinia (1) Dno, dno, dno i jeszcze raz dno. Podejście do studentów poniżej... MGR