Gośka - opinia (1) Uważam, że warto studiować administrację w GSW. Jest to kierunek, który daje... Gośka Wiesia - opinia (1) Nauka na wysokim poziomie, w sympatycznej atmosferze. Dużo wykładowców to... Wiesia Kaśka - opinia (2) Jeśli informatyka w Gdańsku to tylko na Polsko-Japońskiej Akademii Technik... Kaśka
Maciek - opinia (1) Dużo zajęć z ludźmi z praktyki, szkoła załatwia staże dla studentów w... Maciek Basia - opinia (1) Marzenie o Australii spełniło się dzięki Australia Study! Pomoc w... Basia Jakub - opinia (1) Wysoki poziom nauczania i kultura osobista wykładowców to rzadko idzie w... Jakub Klaudia - opinia (1) Studia online tu się sprawdzają, dobra organizacja zajęć, wesoły dziekanat o... Klaudia Tomek - opinia (1) GSW jest szkołą godną polecenia, w której warto studiować. Sam studiuję na... Tomek Karol - opinia (2) Przestrzegam przed tą uczelnią z całego serca. Nie dajcie się naciągnąć na... Karol Justyna - opinia (1) Jestem studentką administracji II stopnia na GSW. Po skończonym licencjacie... Justyna Bronisław - opinia (1) najwyższy czas . To będzie magiczne miejsce a to co nie aukcje od czasu do... Bronisław Dorota - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna studentowi. Zajęcia na wysokim poziomie. Dorota Janek - opinia (1) praca dziekanatu bardzo wolna a wypadało by pomyśleć coś w tej kwestii :/ Janek Marta - opinia (1) Uczelnia nie szanuje studenta. Skreślono mnie z listy studentów nawet mnie o... Marta pyton - opinia (1) Rozporządzenia Rektora to chyba odzwierciedlenie tego co dzieje się w... pyton zadowolony - opinia (1) Wyjątkowe zajęcia, indywidualne podejście do uczestników, bardzo dobrze... zadowolony Arco - opinia (1) Jestem po II roku informatyki. Poziom moim zdaniem jest bardzo dobry.... Arco Mateusz B - opinia (1) Było ciężko, ale warto! Polecam każdemu kto chce zostać inżynierem. Mateusz B Studentka Finansów i Księgowości - opinia (1) Polecam, bez problemu wszystko można załatwić i się dogadać. Uczelnia... Studentka Finansów i Księgowości Kamila - opinia (1) jestem absolwentka podyplomowych studiów Oligofrenopedagogika. Całe studia to... Kamila