A.M. - opinia (1) Uczelnia unikatowa z uwagi na swój wojskowy charakter. Kadra rewelacyjna i... A.M. Agathos - opinia (1) Studiuję na kierunku grafika na PJatk i uważam, ze był to dobry wybór.... Agathos MR - opinia (1) Organizacji w uczelni nawet nie można skomentować, bo nie ma żadnego poziomu.... MR
Chewbacca - opinia (1) Studiowałem informatykę i jestem zadowolony. Muszę przyznać, że nie było tak... Chewbacca ... - opinia (1) Niestety, ale wszystkie negatywne komentarze, które już zostały tutaj... ... Polecam tę uczelnię!!!!!!!!!!!! (2) Każdy ma niezbywalne prawo do krytyki i wyboru uczelni. Jesteś geniuszem -... Jaolan - student Maliby - opinia (1) Studiuję grafikę na Wydziale Sztuki nowych mediów i mamy teraz zajęcia... Maliby BG - opinia (1) Dla mnie plusem są takie rzeczy jak rozpoznawalność uczelni wśród... BG mentor - opinia (1) Studiowałem historię zaocznie. Dno, brak szacunku dla studenta- gorszy sort.... mentor Tomasz - opinia (1) Polecam z całego serca tą uczelnię ! Już w trakcie studiów udało mi się... Tomasz hanka - opinia (2) Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę. Tam w dziekanacie zawsze znajdzie... hanka Weronika EM - opinia (1) Polecam tę uczelnie, wykładowcy bardzo w porządku, profesjonalne przekazują... Weronika EM Małgorzata - opinia (1) Gorąco polecam Gdańską Szkołę Wyższą. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób,... Małgorzata justa - opinia (1) Dowiedzialam się o tej szkole jak przyjechali na prezentacji do nas do... justa lidia łożyńska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na podjęcie nauki w GSW w... lidia łożyńska Przemek R - opinia (1) Bardzo fajna uczelnia z profesjonalną kadrą. Jestem zadowolony z tego, że... Przemek R Karol - opinia (1) Super uczelnia, na przyzwoitym poziomie, polecam! Fajna atmosfera, fajni ludzie. Karol Marcin J. (2) Jestem studentem tej szkoły. Bardzo wszystkim polecam. Uczelnia na której... Marcin J Denis - opinia (1) Uważam że jest najlepszą uczelnią techniczną w Gdańsku. Co roku plan zajęć... Denis Zadowolona (14) Bardzo zadowolona. Wymagający wykladowcy Majka