Polecam (1) Uczelnia, którą moim zdaniem można z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza... Judyta Informatyka - studia II stopnia (2) Czy istnieje szansa dostania się na informatykę II stopnia po studiach I... piortek to jakiś zart (1) Uczelnia tylko i wyłącznie dla papierka!!! Nie dbająca o studentów. Mająca... Pracownik
Polecam WSZ (1) Byłam na ostatnim evencie organizowanym przez uczelnie, wiosenne spotkania ze... Nina Graba95 (1) Dobra uczelnia z praktyczną ofertą kierunków i fajnymi nauczycielami. Polecam! Graba95 Łukasz - opinia (1) Jestem zadowolony z wyboru uczelni, "ludzka" kadra, ciekawe przedmioty, dużo... Łukasz Zdecydowanie odradzam (2) Studia bardzo drogie, ponad 4000 tys. za 1 semestr, jednak nic więcej poza... Adam Tranaport i logistyka (2) Witam. Mam chec podjecia studia podyplomowych w wsb na spwcjalnisci tranaport... Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. (1) Moja przygoda z WSB w Gdańsku zaczęła się już jakiś czas temu. Do plusów na... Ewa Agnieszka R - opinia (1) Uczelnia w sposób praktyczny przygotowuje do podjęcia pracy po studiowanym... Agnieszka R Mikolaj B - opinia (1) Jestem studentem tej uczelni na kierunku Inzynieri produkcji i zarządzania i... Mikolaj B Wydział MFiI porażka (1) Poziom nauczania na wydziale mfii kierunek informatyka tryb zaoczny poniżej... Onurb Polecam !!!! (1) Bardzo fajna oferta studiów, świetna atmosfera, panie w dziekanacie i... Sebastian L - opinia (1) Jestem studentem tej szkoły. Uczelnia na której można spokojnie połączyć... Sebastian L Łukasz B - opinia (1) Idealna uczelnia dla każdemu kto chce zacząć przygodę ze studiowaniem jak i... Łukasz B Automatyka robotyka. (1) Trochę mnie dziwią opinie ,że jest tam tak niski poziom piszą to chyba osoby... Misza WSZ (1) Swietna Wyższa Szkoła,posiadająca doskonałe zaplecze dydaktyczno... Agnieszka Podyplomowe na PG (1) hej, a jak oceniacie podyplomowe studia na PG? Interesują mnie Inżynieria... sassi zarządzania: inwestycje i nieruchomości (2) Cześć! Jestem na ostatnim roku gospodarki przestrzennej na UG. Jednak na... gp Mfii (1) Na prawdę nie polecam. Informatyka na każdej innej uczelni ma większy sens.... Aloha