Marcin - opinia (2) fajne zajęcia terenowe, fajni wykładowcy, atmosfera nawet w dziekanacie spoko :D Marcin Brak organizacji (2) Dział dydaktyczny ustawia wyklady równolegle z innymi wykladami w ten sam... Student Zamknąć AWFiS - brak odpowiedniego poziomu nauczania i organizacyjnego (1) Studiuję fizjoterapię stacjonarnie na AWFiS 5 rok i nikomu nie polecam.To co... studentka
Uczelnia warta polecenia (1) Właśnie kończę pierwszy rok na kierunku Architektura. Jestem bardzo... Joanna Inżynieria danych na PG a język angielski (5) Witam. Znalazłem na stronie uczelni informacje ze studia są prowadzone... Michał Mauah PG (1) Bardzo dużo zależy od wybranego Wydziału i kierunku studiów. Wiele pozostaje... Mateusz opinia (1) Uczelnia z bardzo dobrym podejściem do studenta. Umożliwia połączenie pracy... Kacper B. Polecam (1) Uczelnia, którą moim zdaniem można z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza... Judyta Informatyka - studia II stopnia (2) Czy istnieje szansa dostania się na informatykę II stopnia po studiach I... piortek to jakiś zart (1) Uczelnia tylko i wyłącznie dla papierka!!! Nie dbająca o studentów. Mająca... Pracownik Polecam WSZ (1) Byłam na ostatnim evencie organizowanym przez uczelnie, wiosenne spotkania ze... Nina Graba95 (1) Dobra uczelnia z praktyczną ofertą kierunków i fajnymi nauczycielami. Polecam! Graba95 Łukasz - opinia (1) Jestem zadowolony z wyboru uczelni, "ludzka" kadra, ciekawe przedmioty, dużo... Łukasz Zdecydowanie odradzam (2) Studia bardzo drogie, ponad 4000 tys. za 1 semestr, jednak nic więcej poza... Adam Tranaport i logistyka (2) Witam. Mam chec podjecia studia podyplomowych w wsb na spwcjalnisci tranaport... Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. (1) Moja przygoda z WSB w Gdańsku zaczęła się już jakiś czas temu. Do plusów na... Ewa Agnieszka R - opinia (1) Uczelnia w sposób praktyczny przygotowuje do podjęcia pracy po studiowanym... Agnieszka R Mikolaj B - opinia (1) Jestem studentem tej uczelni na kierunku Inzynieri produkcji i zarządzania i... Mikolaj B Wydział MFiI porażka (1) Poziom nauczania na wydziale mfii kierunek informatyka tryb zaoczny poniżej... Onurb Polecam !!!! (1) Bardzo fajna oferta studiów, świetna atmosfera, panie w dziekanacie i...