Polecam! (1) Jestem pozytywnie zaskoczona tą szkołą. Uczą na poziomie, na spokojnie , bez... Magda jestem na nie (1) Uczelnia niestety bardzo droga, potrafią odwołać zajęcia tego samego dnia.... Dominik Polecam! (1) Jestem zawchycona tą szkołą! Nie spodziewałam się, że nauka będzie tak... Lidia
architektura II stopień (2) dobrze przemyślany program, można zacząć studia magisterskie z architektury... Piotr nie polecam! (1) Zapisując się na studia do tej uczelni zasugerowałem się dobrymi opiniami na... Student Zarządzania Akademia Małych Wymagań (1) Tyle w temacie ... A jeżeli jeszcze ktoś wątpi to spyta o Pana ( nie,... Nigdy Mi się podoba (1) Przeniosłam się z PG na UG i doznałam szoku! Wykładowcy odnoszą się do mnie z... Natalia 641 Dobra uczelnia (2) Dobra uczelnia z bardzo dobrymi wykładającymi. Wyposażenie wciąż pozostawia... lolo materiały na historię ug (1) Witam kupię niezbędnik (wszystkie materiały) ma pierwszy rok historii na UG.... Aleksandra PG z podstawa z matematyki (1) Czy ciężko jest się utrzymać na studiach po matematyce podstawowej w LO? Jak... I rok WSB - Informatyka (3) Pytanie do ludzi co są/byli na informatyce na WSB, co uważacie? Maturzysta Bardzo dobra uczelnia! (1) Świetna kadra, wysoki poziom zajęć i zaangażowania wykładowców, przyjazy... Sylwia Najlepsza uczelnia (1) Jakbym miał komuś polecać wyższą szkołę to tylko tą , jest to uczelnia na... Gradoni Materiały transport na WILIŚ (1) Hej. Jestem absolwentką PG na wydziale WILIŚ kierunek Transport. Ostatnio... Agata Aranżacja i stylizacja przestrzeni (1) Polecam podyplomówkę! :) jestem tegoroczną absolwentką aranżacji i stylizacji... absolwent Polecam mocno! (1) Polecam ssw z całego serca!, naprawdę fajni wykładowcy, widać u nich... Ewelina Nie polecam (1) ot typowa szkoła w stylu zapłac a dostaniesz papier . Wykladowcow z ktorymi... Pawel Sekcja koszykarska (1) Hej. Chciałbym się dowiedzieć, czy ciężko się dostać do sekcji koszykarskiej... Podoba mi się (1) Wykładowcy super, bardzo kompetentni. Zajęcia przygotowane rzetelnie, mogę... Filip Super (1) Jestem obecnie studentem danej szkoły. Jestem bardzo zadowolony ze swojego... Adam K