Absolwent - opinia (1) Po trzech latach studiów oceniam na plus. Zajęcia praktyczne zawsze ciekawie... Absolwent Wojciech B - opinia (1) Uczelnia z bardzo dobrym podejściem do studenta. Super kontakt z dziekanatem.... Wojciech B Radek - opinia (1) Dobra uczelnia z doborowa kadrą. Panie w dziekanacie i kwesturze bardzo... Radek
Zuzia - opinia (1) Moja droga akademicka była długa. Najpierw rok w Londynie. Potem pół roku na... Zuzia Uczelnia tragedia (1) ... Nie szanuje się studentów. Plan jest zmieniany dzień wcześniej o 22.... Student Iwona - opinia (1) Pozytywna atmosfera. Dziekanat nie sprawia problemu w niczym. Można wszystko... Iwona Wstyd dla organizatorów (1) Rekrutacja dla wytrwałych bezduszność wobec drugiego człowieka XXI wiek i... Anezob Marcin - opinia (1) Jest kameralnie i z indywidualnym podejściem do studenta. Wykładowcy to... Marcin Jeśli możesz wybierz inną uczelnię! (1) Tragedia. Jeśli możesz wybrać jaką kolwiek inna uczelnię to zrób to! Na... Zażenowania polecam!!! (1) Studia wszechstronne, dla każdego a w szczególności osób prowadzących... Karolina Rusin Studia podyplomowe Prawo Spółek (1) Znakomicie poprowadzone studia podyplomowe. Wykładowcy najwyższej jakości.... Jarosława Bowszys ogólnie na plus (1) Uczelnia ma swoje plusy i minusy, jak każda. Wszędzie znajdą się niemiłe... J123 Fajna szkoła (3) Uczelnia bardzo fajna, miłe zaskoczenie. studiuje Psychologię w Biznesie.... Marek Marcin - opinia (2) fajne zajęcia terenowe, fajni wykładowcy, atmosfera nawet w dziekanacie spoko :D Marcin Brak organizacji (2) Dział dydaktyczny ustawia wyklady równolegle z innymi wykladami w ten sam... Student Zamknąć AWFiS - brak odpowiedniego poziomu nauczania i organizacyjnego (1) Studiuję fizjoterapię stacjonarnie na AWFiS 5 rok i nikomu nie polecam.To co... studentka Uczelnia warta polecenia (1) Właśnie kończę pierwszy rok na kierunku Architektura. Jestem bardzo... Joanna Inżynieria danych na PG a język angielski (5) Witam. Znalazłem na stronie uczelni informacje ze studia są prowadzone... Michał Mauah PG (1) Bardzo dużo zależy od wybranego Wydziału i kierunku studiów. Wiele pozostaje... Mateusz opinia (1) Uczelnia z bardzo dobrym podejściem do studenta. Umożliwia połączenie pracy... Kacper B.