Szkoła dla malo wymagających (1) Jeżeli liczycie się ze swoim czasem jak i komfortem to omijajcie tą placówkę... *** Studian E-learning (1) Studia na WSTiH w trybie e-learning sa naprawde godne polecenia. Przez 5 lat... Michal S Jestem absolwentem. (1) Nie żałuje. Może nie wszystko miało sens. Ale w ostatecznym rozrachunku moja... Tomasz
BHP zaoczne podyplomowe (1) Hej :-). Właśnie zastanawiam się nad zrobieniem podyplomowki z BHP na PG.... Ania Chętni (1) Witam Byłby ktoś w stanie przybliżyć mi liczbę chętnych osób w poprzednim... Tw0jst4ryszczur Program antyplagiatowy (2) Zapraszam do przetestowania nowej wersji programu antyplagiatowego który... polseo Polecam! (1) Dzięki tej szkole nie miałam problemu ze znalezieniem pracy w Polsce. Nie... Justyna Sobota (1) Witam, mam pytanie dotyczące edukacji weekend owej na kierunku... Rafal Bhp (1) Witam czy ktoś skończył podyplomowe z BHP ? Czy na tym kierunku wykładowcy są... Tomek Basia S. (1) Dla mnie to uczelnia godna polecenia. Otwarci na potrzeby i możliwości... Basia S. Strata pieniędzy (1) Szkoła nie warta tak ogromnych pieniędzy. Sale do zajęć praktycznych słabo... studentka wybierz tą uczelnię (1) Rozpoczęłam studia magisterskie w Gdańskiej Szkole Wyższej ponieważ byłam... Alicja Dziennikarstwo (1) Siema, czy mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda studiowanie dziennikarstwa na... LGD Wyprzedaż sprzętu z laboratorium!!!! (1) Witam, Wynajmuję budynek po laboratorium i mam na zbyciu mnóstwo sprzętu!!!... Paweł Wrażenia ogólne (1) Generalnie jestem zadowolona z tego, że wybrałam tą szkołę. Jest bardzo... Kasia Swps Sopot (1) Jak najbardziej polecam ! Świetna kadra i wysoki poziom nauczania. Gho Egzamin z hydrauliki (1) Jak przejść. To jak wiecie .pomóżcie Gabriel Ekonomia, prof. Mariusz Fierek (1) Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na te pytanie, ale zaryzykuje. Czy miał... Ann Nie polecam (1) Serdecznie odradzam wszystkim tą uczelnie. Szkoda Waszego czasu i pieniędzy. Ola Gsw (1) Jestem na szóstym semestrze inżynierii produkcji i zarządzania, to bardzo... StudentGSW