Porażka (1) Pralnia pieniędzy i pełna ignorancja wobec studenta. Ukłon należy się w... stanowczenie Nie radze tam chodzić (1) Zaczałem tam kiedyś studia architektury mając za sobą 3 lata praktyki jako... elton Fajne warunki do nauki (2) Studiuję na Dziale Inżynierii. Jestem zadowolony zarówno z poziomu nauczania... Mirek D.
Warto studiować na GSW (2) Uczelnia dająca możliwości rozwoju z innowacyjnymi metodami nauczania. Warto... studentIPIL_GSW Świetna szkoła (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę. Poziom nauczania jest na bardzo wysokim... bartek Zbieram ekipę na narty 15-23.12.17 Francja (1) Cześć, Zbieram ekipę studentów na wyjazd w Alpy do Les Orres za 1199 zł. W... maciek Bufet w GSW (1) Moim zdaniem, jedną z lepszych rzeczy pozanaukowych jest bufet na dole. Nie... drugoroczniak Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Jakość studiów - informatyka na PG (1) Witajcie :) Mam zamiar dostać się na PG na wydziale Informatyki, jednak moje... Monia Nie oceniaj książki po okładce (2) GSW to jedna z lepszych uczelni z jaką się spotkałam. Ukończyłam Wydział Nauk... Monika Polecam (1) Studiowałem na UG i WSB. WSB ma dużo wyszy poziom nauki i kultury... irek falna i powazna uczelnia (1) wyjatkowa sprawna obsługa studentów i niezwykle ciekawe zajęcia np. wykłady... katarzyna AMW- ''progi'' (2) Na innych forach jest napisane ze na AMW tak naprawde nie ma progów i za... Kubbssoonn Wymagania (1) Jakie są wymagania na psychologie dzienna i zaoczną? Czy jest jakaś różnica? bardzo dobrze wspominam (1) fajni wykładowcy, świetna miejscówka! Ceny jak wszędzie, wyposażenie też... Henry Wznowienie studiów na UG (2) Cześć studenci! :) Piszę z pytaniem, czy orientujecie się jak wyglądają... XYZ Julia (1) Uważam, że uczelnia jest godna polecenia. Studenci są dobrze traktowani przez... Julia Rewelacja (1) Uczelnia z mega tradycjami. Kadra profesjonalna i wymagajaca ale warto. kasia Prestiż (1) Uczelnia prestiżowa. Nie jest tam łatwo ale warto! andi78 praca po WSB (1) Hej :) a ja mam pytanie do absolwentów WSB (głównie kierunek logistyka ale i... dzasta