Informatyka zaocznie (1) Witam mam pytanie studiował ktoś informatykę na WSZ w Gdańsku . Jestem ciekaw... Radek Analityka gospodarcza (1) Cześć! Czy jest tu ktoś, kto studiuje analitykę gospodarczą na PG?... Hanka absolwent architektura krajobrazu (1) nie żałuję wyboru, zostało i w głowie, i w rękach ;-) nie zawsze było... Paweł
Bezpieczeństwo wewnętrzne - czy warto? (9) Cześć :) Zastanawiam się nad wyborem studiów dla siebie. Ciągle myślę nad... xoox Wydział oceanografii i geografii (1) Jeśli wybierasz się na oceanografie - zastanów się pięć razy. Nie ma opcji,... Joasia Wydział Zarządzania (1) Wszystkie uczelnie mają swoje + i -. Moim zdaniem na WZR przeważają +.... Ola Uczelnia godna polecenia :D (1) Uczelnia jak najbardziej godna polecenia. Zajęcia odbywają się w nowym... Kazik wysoki poziom (1) Słaba organizacja, przynajmniej wg mnie. Bardzo wysoki poziom i świetne... Kari Wydział gier i zabaw (1) Na szczególną uwagę zasługuje Wydział Zarządzania, najprawdopodobniej... Studentka Ta uczelnia to jakiś żart... (2) Użeranie się z wykłądowcą który nie przepuszcza studentów bo nie,ma po prostu... Zirytowana studentka OMIJAC Z DALEKA!!! (3) Szkola Wyzsza a zajecia odbywaja sie w jakims rozklekotanym budynku... Hanna Administracja - II stopnia, zaoczne, 2014 - (2) Hej, tak się zastanawiam czy jest ktoś kto zaczął naukę na Administracji II... Kinga Opinia (1) Najgorsza uczelnia na jakiej studiowałam. Kadra 'nauczycielska'? Wyższy... Ja Nanotechnologia na PG (8) Absolutnie nie polecam. Jestem absolwentem. Pracy brak, perspektyw żadnych.... Absolwent podyplomówka z Social Media (1) Obecnie studiuje na kierunku Social Media i e-marketing. Jestem bardzo... Zadowolona studentka polecam (1) Super uczelnia ;) jeszcze tam wrócę;) magdajab WYJĄTKOWA UCZELNIA (5) Niskie czesne, zjazdy średnio dwa razy w miesiącu (soboty i niedziele).... Ruda Poszukujemy kandydatki na Asystentkę Koordynatora Projektu (1) Wymagania: Wykształcenie wyższe. Dobra znajomość... EC INSTAL Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa (16) Czy ktoś studiuje/studiował na Wyższej Szkole Bezpieczeństwa? Zastanawiam się... mrecki Jest OK (1) O niebo lepsze od tych wszystkich prywatnych szkół, których jest w... studentka