Wzyscy ,,kochamy" dziekanat... (1) Dobrze, z załatwianiem tu czegokolwiek zawsze były problemy, ale dzisiaj do... Anonimowa Wkurzona LOGISTYKA WSB (2) Jestem tegorocznym absolwentem WSb na kierunku logistyka. Właśnie się... METAL poziom coraz gorzej (3) Chciałem ostrzec wszystkich którzy chcą iść na AM na studia niestacjonarne... kkk
Mieszkanie dla studentów :) (1) Cześć, chciałabym zareklamować mieszkanie na wynajem dla studentów AMW.... Ala kosmetologia 2014/2015 (35) wybiera się ktoś do WSZ na kosmetologię dzienną lub zaoczną? Kasia. Kierunek BUSINESS AND LANGUAGES (1) Wybiera się ktoś? gg NIE ZAPISUJCIE SIE NA TEJ UCZELNI NA KIERUNEK BEZPIECZEŃSTWO WEWNĘTRZNE !!!! (2) Tragedia. Kosmos jakiś. Nie obronić się, bo Promotor sobie wyjeżdża lub sie... Noncia Studiowałem grafikę i multimedia. Ciężko polecić. (1) Właściwych zajęć z grafiki był JEDEN semestr. I niestety wiele pomimo... Grafik Akademia Małych Wymagań (AMW) (15) Bardzo żałuję, że zdecydowałem się na studiowanie na AMW. Poziom tej szkoły... sierżant Coy-cool opinia (1) Polecam tę szkolę, jak ktoś chce się nauczyć to wykładowcy posiadają wiedzę i... Jerzy Business and Languages (1) Wybiera się ktoś na kierunek business and languages? liyah Akademiki Politechniki Gdańskiej (1) Jak sie mieszka w akademikach PG? Jakie sa warunki, łazienki, itp? Które... Kasia mieszkanie do wynajęcia (1) Witam będę miała do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe dla 4 osób. Pokoje... aga byłem tam (1) widziałem standard w innych prywatnych i państwowych WSB funkcjonuje i... 50+ Bardzo fajna szkoła (1) Szkoła fajna, świetna kadra, bardzo przyjemne i pomocne panie w... Mark Szczerze polecam (1) Studiuję na drugim roku Finansów i Rachunkowości. Wbrew ogólnej opinii jaka... Xyz Proszę o opinie na temat uczelni Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa W Nowym Porcie. (6) Witajcie, Proszę o Wasze opinie na temat Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w... ELKA NABÓR ZIMOWY (2) Nabór zimowy 2016 w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa czas zacząć! Zima to... Specjalista ds. rekrutacji Wyższ Nie polecam... (1) Nie polecam Zarządzania na UG, jest wielu wykładowców u których zdawalność... J. K. Zaproszenie do współpracy w zakresie badań - tech. grzewcza (1) Firma z 20-letnim doświadczeniem w branży instalacyjnej poszukuje absolwenta... KLAR.SP.J.