PG informatyka (16) Witam Startowalem na PG na infe ale nie udalo mi sie.Dostalem sie na drugi... zaniepokojony Przyjazna uczelnia (1) Ukończyłem studia zarówno licencjackie jak i magisterskie w Ateneum - Szkole... Sławek O. Polecam!! (1) Bardzo gorąco polecam studia na kierunku dietetyka! Macie możliwość uzyskania... absolwentka
Polecam dietetykę na Gumedzie :) (1) jestem absolwentką niestacjonarnej dietetyki na GUMedzie, bardzo fajne... Katarzyna Nie ma się do czego przyczepić (1) Skończyłem studia w zeszłym roku, ekonomia, stacjonarnie. Zajęcia ok, w... Kamil Polecam - student na I miejscu (1) W WSB student jest na I miejscu, również w Dziekanacie :-) Poziom jest ok.... olo Świetna uczelnia i kadra, polecam (1) Bardzo polecam, świetna uczelnia w bardzo dogodnym miejscu. Panie w... Kam Studia menadżerskie po angielsku WSAiB (2) Jak z poziomem studiów jeśli chodzi o ten kierunek? Czy dobrze przygotowują... maciek093 POLECAM (1) Na tej uczelni panuje bardzo przyjazna atmosfera! Wykładowcy są bardzo... Misia PJWSTK - ŚCIEMA (1) Nastawienie na wyzysk studenta, udawanie przyjazności po to tylko, żeby... były student Matematyka na PG (1) Witam :) Czy studiuje ktoś matematykę na PG? Jeśli tak to chciałabym się... Superheroine Super (1) Skończyłem tam IiE. Pomimo tego ze po licecjacie nie robiłem magisterki To... Absolwent A mi się podoba! (1) Dziwie się opinii kogoś z turystyki, bo ja też ją studiuje i mam zupełnie... Gosia Studia podyplomowe z Brand Menagmentu (1) Kierunek bardzo ciekawy, Piotr Bucki jest rewelacyjnym wykładowcą. Bardzo... K. Zło konieczne (1) Szkoła nastawiona jedynie na pieniądze. Nic poza tym. Obsługa w dziekanatach... Damian Inżynier na mechanicznym, magister na ETI (1) Witam wszystkich odwiedzających to forum :). Czy jest sens po zakończeniu... Inżynierant Matematyka - co na ćwiczeniach? (1) Witam Napisze ktoś możne co jest poruszane na ćwiczeniach z matematyki na I... piotrus Specjalizacje tragiczne (1) Uczelnia sympatyczna i kameralna,wykładowcy i Panie w dziekanacie bardzo... Janek wstih- studia niestacjonarne lic i mgr (1) polecam! po ukończeniu licencjatu zdecydowałam się również na studia... kejt dno totalne, a nie szkoła wyższa! (1) Obecnie jestem na 3 roku turystyki i rekreacji - specjalizacja turystyka... studenta 3 roku TiR