Nauki Społeczne (1) Ukończyłem studia na AMW i powiem wam szczerze, Wstyd mi za te 3 lata, teraz... DSA Warto studiować na GSW (2) Jestem absolwentką tej uczelni, zdobylam tytuł inzyniera na Wydziale Studiów... Katarzyna Bardzo dobra szkoła (2) Wysoki poziom wydziału Nauk Inżynierskich, dobra kadra. Polecam jak najbardziej Rafał
Dno (1) Poza reliktowym programem nauczania, niesamowitymi cenami za powtarzanie nic... Zmęczony ile osób jest na kierunku Menager BHP (1) Orientuje się ktoś ile mniej więcej jest osób na kierunku zarzadzanie -... hanna Uczelnia na 3+ (zaliczone ;p) (1) Zrobiłem MGR uzupełniające na ZiE wszystko w terminie ale już po drugim... Piotras :) (5) szkola przyjazna dla studentow, przystepne ceny i dobrze wyszkolona kadra,... Kasia Zbyt droga (1) Kończyłam studia podyplomowe. Moim zdaniem abstrakcyjne ceny nie są adekwatne... Krystyna Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Polecam (1) Poziom dobry, duża elastyczność i przemiła obsługa studenta. Minus - zajęcia... Absolwentka Nie polecam PWSNS w GDYNI (3) To, co dzieję się w tej szkole przerasta ludzkie pojęcie. Uwalają studentów... Anna Zawiedziony (1) Organizacja i styl "nauczania" na wydziale chemicznym to jakiś żart. Jeśli... Krispin 745 Drugi stopień w Sopockiej Szkole Wyższej (2) Zacznijmy od poziomu nauczania, wysoki i bardzo profesjonalny, uczą... Mirek Kulewicz Super szkoła (1) Dużo godzin z języka obcego, praktyki w super firmach. Polecam każdemu. Maja Kosztorysant (1) Witam, firma z branży HVAC poszukuje kosztorysanta. Najlepiej studenta jako... Kamil Pomocyy (1) Siemanko ludzie ogolnie strasznie chcialem isc na budowlanke ale zje** mature... Ciekawy mocne 3/6 (1) Nie do konca przypomina to uczelnie wyższą. Poziom nauczania jest na średnim... sqax88 worewie (2) Wyższa Szkoła Bankowa jest super POLECAM KAŻDEMU. Wojtek Job offer in international company without any experience / Gdańk (1) Uwaga, Uwaga, Poszukujemy osób, które chcą dołączyć do nowej międzynarodowej... Olga PARKING WSB Gdansk (1) Odwieczny problem z parkowaniem w wekendy ochrona odsyla z kwitkiem nie ma...