Mariusz - opinia (1) Mam do zbycia dwa czeki po 500 zł wystawione przez Gdańską Szkołę Wyższą,... Mariusz Nie polecam zaocznych - opinia (2) Same dobre opinie sklonily mnie do podjecia nauki na WSZ. Nie wiem jak na... Nie polecam zaocznych A - opinia (1) Brak szacunku do studenta. Brak kontaktu. Beznadzieja. A covid ich przerósł A
Mati - opinia (1) Będę studiował zarządzanie, zapisałem się ostatnio, pierwsze wrażenie bardzo... Mati Deee - opinia (1) Filologia germańska na najwyższym poziomie, nawet zajęcia online były... Deee Maciej - opinia (1) Dziennikarstwo moim zdaniem najlepsze w regionie. Studia prowadzą sami... Maciej Mirela Jary - opinia (2) Właśnie kończę studia podyplomowe na kierunku Trychologia Kosmetologiczna,... Mirela Jary Joanna - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z poziomu nauczania. Na uczelni wykładają wybitni... Joanna Krystian W. - opinia (1) Kończę tutaj studia na kierunku bezpieczeństwo narodowe (magisterka), ciekawe... Krystian W. A. - opinia (1) Poznałam 3 wydziały - chemię, Oceanografię i geografię, ekonomiczny. Miałam... A. Rewelacja - opinia (1) Jestem ogromnie zadowolony, uczelnia ma swoją renomę. Tuż po ukończonym... Rewelacja Mateosz - opinia (2) Najlepsza uczelnia z najlepszym samorządem! Mateosz OA - opinia (2) Szkola dobrze przygotowuje do wejscia na rynek pracy. Wychodzisz z praktyczna... OA Mateusz04 - opinia (3) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej uczelni. Kadra w pełni profesjonalna i... Mateusz04 Paula - opinia (3) Uczelnia skupiona jest na swoich kierunkach dotyczących zdrowia, dając przy... Paula Klaudia - opinia (3) Studiuję fizjoterapię w WSZ i moge powiedzieć, że to świetna uczelnia, która... Klaudia Sonja - opinia (3) Jestem studentką I roku kosmetologii stacjonarnej. Nauka w Wyższej Szkole... Sonja A - opinia (3) Jestem studentką dietetyki i mogę polecić Wyższą Szkołę Zdrowia. Nauczenie na... A Arkadiusz - opinia (3) Super... super super super super super super Arkadiusz anonim - opinia (1) Poziom uczelnie pozostawia wiele do dyskusji. Mowa konkretnie o wydziale... anonim