Ada - opinia (1) Bardzo chwalę sobie studia na tej uczelni - licencjat kończyłam na innej, a... Ada Patryk - opinia (1) Świetna uczelnia Patryk Roksana - opinia (1) Polecam Australia Study z całego serca. Skorzystałam drugi rok z rzędu i... Roksana
Daria - opinia (1) Bardzo mila atmosfera i jakość nauczania :) Daria Natalia J. - opinia (1) Jestem na kierunku Administracji. Przedmioty są interesujące a wykłady... Natalia J. Dariusz Sarnik - opinia (1) Moje wrażenia z poziomu nauczania jest na bardzo dobrym poziomie. Kadra... Dariusz Sarnik Emigrant - opinia (1) pisze z zagranicy bez polskich liter w latach 1964-71 studiowalem na wydziale... Emigrant Anna - opinia (1) Studiowałam na tej uczelni dietetyke, kierunek bardzo mi sie podobał,... Anna Paulina - opinia (1) Czytam tak te opinie negatywne i śmiać mi się chce. Ktoś oburzony, bo musiał... Paulina Michał Binkowski - opinia (1) Polecam, pełna i profesjonalna pomoc w aplikacji o wizę work and holiday.... Michał Binkowski Tomek - opinia (1) Najlepsza uczelnia w Trójmieście! Tomek Alicyjka - opinia (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad tą uczelnią to naprawdę warto. Jeśli chodzi o... Alicyjka Klaudia - opinia (1) Bardzo przyjazny kontakt z dziekanatem, co jest warte podkreślenia. Zawsze... Klaudia słuchacz studiów Standardy ISO - opinia (1) Studia na miernym poziomie. Większość prowadzących po prostu omawia punkt po... słuchacz studiów Standardy ISO Andy - opinia (1) Ciekawe kierunki z przyszłością. możliwość realizowania interesujących staży... Andy Paula - opinia (1) Wysoka jakość nauczania, wyrozumiałość i ogrom empatii - to wszystko... Paula AnnaCz. - opinia (1) Wspaniała uczelnia! Polecam bardzo. Pełen profesjonalizm. AnnaCz. Emigrant - opinia (1) Pisze to bez polskich liter z Francji gdzie wyemigrowalem za czasos komuny w... Emigrant Absolwent - opinia (1) Jestem obecnie obsolwentem WSB w Gdańsku z 2023 roku. W czasie studiów bez... Absolwent Joanna - opinia (2) Bardzo polecam Australia Study Polska, miałam zaplanowany wyjazd do Azji i... Joanna