Katarzyna - ocena (1) Moim zdaniem szkoła naprawdę super! Swietne podejscie wykladowców Katarzyna Aleksandra - ocena (1) Jak dla mnie super!! bardzo przyjazne nastawienie do studentów Aleksandra Student - ocena (1) Żenada. To jest parauczelnia. Student
Marta - ocena (1) Swietna uczelnia, zajęcia prowadzone w bardzo fajny sposob. Studia naprawde... Marta Justyna IV semestr zarządzania i inżynierii produkcji - ocena (1) Dzięki Uczelni GSW, mogę spełniać się inwestując w swój rozwój, nie... Justyna IV semestr zarządzania i Ania - ocena (1) pedagogika bardzo przydatna.atmosfera niezwykle sympatyczna.Polecam Ania Ania - ocena (1) uczelnia swietna , mozna z czystym sumieniem polecic.poziom spoko Ania Kasia - ocena (1) Szkola spelnia moje oczekiwania, jestem zadowolona z zajec Kasia Krzysiek - ocena (1) Ciekawa Uczelnia, fajni i profesjonalni wykładowcy, i wspaniała atmosfera!... Krzysiek AA - ocena (1) Oceniam pielęgniarstwo - licencjat. Dezorganizacja, brak personelu, chaos... AA Ola - ocena (1) bardzo dobry poziom. ciekawe zajęcia Ola Hubert - ocena (1) Śmiało mogę polecić biuro Australia Study, odpowiadali rzeczowo na wszystkie... Hubert Alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam skorzystanie z usług Australia... Alicja Marta - ocena (1) Szkoła spełnia oczekiwania, bardzo wysoki poziom nauczania. Marta Marta - ocena (1) Jednym z największych atutów PSW jest zróżnicowana oferta zajęć praktycznych.... Marta Radek - ocena (1) Niewiele informacji tak mnie nie ucieszyło, jak otwarcie Ratownictwa... Radek Maciek - ocena (1) Sopocka to uczelnia trzymająca poziom, z bardzo dobrą kadrą Maciek Agata - ocena (1) na uczelni panuje bardzo fajna atmosfera - studiowałam wcześniej na innej... Agata Kornela - ocena (1) Jestem na pielęgniarstwie w Gdańsku na PSW, zmieniłam uczelnię i nie mogłam... Kornela Ami - ocena (1) Świetni wykładowcy na Kryminologii, ciekawe wykłady otwarte organizowane... Ami