Kornela - ocena (1) Jestem na pielęgniarstwie w Gdańsku na PSW, zmieniłam uczelnię i nie mogłam... Kornela Ami - ocena (1) Świetni wykładowcy na Kryminologii, ciekawe wykłady otwarte organizowane... Ami OLO - ocena (1) AMW- to po prostu zaprzeczenie slowa Uczelnia, owszem jezeli ktos ma ochote... OLO
Haha - ocena (1) Ta "uczelnia" to żart. Niski poziom nauczania, zwykłe zajęcia na siłę zdalne... Haha Magda - ocena (1) Jak dla mnie najlepszy wybór na studia kosmetologiczne jeżeli chodzi o woj.... Magda Monika Marciniak - ocena (3) Skończyłam już jeden kierunek studiów w Wyższej Szkole Zdrowia i ze względu... Monika Marciniak Wiktoria - ocena (1) Polecam z całego serca, świetna uczelnia dużo praktycznej wiedzy i doskonale... Wiktoria WM - ocena (1) Jeżeli komuś zależy na specjalistycznej wiedzy od praktyków i dużej ilości... WM ZM - ocena (1) Uczelnia bardzo przyjazna studentom. Jeśli ktoś chce wspominać dobrze swój... ZM Jola - ocena (1) Świetna uczelnia, kompetentni wykładowcy i pomocne Panie w dziekanacie. Polecam Jola Kinga - ocena (1) Kończę magistra w tym roku i bardzo się cieszę że wybrałam ta uczelnie. Duża... Kinga rubi - ocena (1) super wykładowcy rubi Tadeusz - ocena (1) Wrażeń niestety nie mam żadnych związanych z tą uczelnią. Tadeusz Mariusz Pietrzak - ocena (1) Bardzo pomocni, zarówno przy organizacji wyjazdu, jak i na miejscu w... Mariusz Pietrzak Ernest - ocena (1) Wszystko bezproblemowo, dobry kontakt i wiza przyzna w krótkim czasie. Jestem... Ernest Kasia - ocena (1) Polecam Australia Study! Agencja pomogła mi ze wszystkim odnośnie wyjazdu do... Kasia Karol - opinia (2) Kończyłem dwie podyplomówki i byłem bardzo zadowlony. Dużo praktycznej... Karol Michał - ocena (1) Polecam Australia Study. Można liczyć na na wielką pomoc i poprowadzenie... Michał Paula - ocena (1) Rekrutacja przebiegła dość nieprzyjemnie. Kontakt z uczelnią utrudniony. Nie... Paula Kasia - ocena (1) Bardzo przyjazna studentowi uczelnia. Kasia