Dopiero zaczynam :) (1) Dopiero zaczynam swoja kariere w WSB. Jestem z Pruszca i wielu moich... Pruszcz Może trochę lżej (1) Wykładowcy zbyt groźnie podchodza do studentów.Poziom poziomem ,ale... ojciec studenta UCZELNIA NA WYSOKIM POZIOMIE (1) STUDIUJĘ NA II SEMESTRZE - PEDAGOGIKA. UCZELNIA PODCZAS OSTATNICH WAKACJI... GOSIA
Do Ateneum (2) Witam serdecznie! mam do panstwa pytanie odnosnie kierunku pedagogika.... Sylvia SWPS 2 rok (1) SWPS to wspaniała szkoła - oferująca naprawdę wysoki poziom nauczania! Tutaj... Kotongo dobra szkola (1) ja lubię tą szkołę :) ktoś :) (1) ja wlasciwie opini nie bede wystawial bo jeszcze nic nie wiem na temat ten ,... kolokolo jestem zainteresowana (1) jestem zainteresowana dzienną socjologią, nie wiecie czy rekrutacja sie juz... kasia J ĘZYKI (1) JAK ZROZUMIALAM Z OPISÓW NA PEDAGOGICE OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEJ SĄ DWA... ASIA Jestem zadowolona (1) Studiowalam na uniwersytecie,gdzie panie w dziekanacie byly niemile,ceny... ella pedagogika opiekuńczo-wychowawcza (1) Witam! Mam pytanie:złożyłam dokumenty na wczesną edukację ale nie dostałam... Alicja Dot sciagania kasy itd (1) Ciagna kase ile moga!czytajcie dokladnie regulamin bo o mnie po 2 latach... ajta do Asia (1) to co napisalas nt, WSMSGIP nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci zapewne... Mundium zainteresowana - opinia (2) Wita, mam pytanie czy na studiach magisterskich praktyki zawodowe sa... zainteresowana SUPER UCZELNIA!!! (1) Ukończyłam uczelnię w marcu tego roku. Wszystkim gorąco polecam. Poziom... Dorota Hanka - opinia (1) Mam zamiar wybrać się na tą uczelnię, niestety jestem do tyłu z j. obcego.... Hanka Zaświadczenie (1) Witam. Otrzymuję rentę rodzinną z ZUSu, który ostatnio przysłał mi pismo,... Nika WF (1) mam pytanko, wlasnie wybieram sie na ta uczelnie od pazdziernika na... monika Serek - opinia (1) Po pierwszym roku musze stwierdzic ze szkola jest naprawde spoko. Wykladowcy... Serek makro ekonomia (1) czy znacie jakąś uczelnię gdzie jest ten kierunek??chodzi mi o trojmiasto lub... dziób