Moja opinia (1) Cześć wszystkim. Skończyłem WSTIH ponad miesiąc temu. Bardzo dobrze oceniam... S I Decyzja której nie żałuje (1) Polecam naukę w SSW jak najbardziej .Obecnie kończę 5 semestr w systemie... studentka 5Z Studia magisterskie z europeistyki (2) Witam!!! Chciałabym się dowiedzieć jakie są zasady rekrutacji na studia... Monika
czy jest ciężko?? (1) witam chciałam zapytać czy cieżkie są zaliczenia i czy dam rade na studiach... 1111 Wszytko mi się podoba oprócz pań w dziekanacie (1) Wykładowcy, poziom nauczania, warunki i wygląd uczelni jest super! Jedyną... życzliwa uczelni odradzam (1) pominę rozległą epopeje o tym ze ta szkoła nie uczy niczego i to strata... Jast poradźcie (1) Witam. Chciałabym dowiedzieć czegoś na temat kierunku komunikacja społeczna i... hienka PWSH-moje doświadczenia (1) Zacznę od poziomu nauczania, moim zdaniem jest wysoki. Oczywiście, że w... studentka pwsjh jest fajnie (1) Jestem na drugim roku rachunkowości. Jedno mogę powiedzieć: pozim w tej... pysio KTO CHCE SIĘ NAUCZYC TO WYNIESIE WIELE (1) Jestem studentką WSTiH i wiem, że jesli sie tylko chce to mozna sie tu wiele... wisienka Czas trwania zajec (1) Tragedia po prostu niespotykana na zadnej innej uczelni wyzszej tu zajecia... Student jestem zadowolona (1) Osobiście jestem zadowolona. Mnie brak szatni wcale nie... Nati studia :) czy są takie kierunki? (2) chcialabym się dowiedzieć czy w Trójmieście jest gdzies wydział dzienny... yoaska Studia dla ambitnych oraz chcacych studiowac z usmiechem (1) Co to duzo pisac, po pierwszych trzech miesiacach mam 15 ksiazek... Michael gromek Mieszane uczucia (1) Moze zaczne od tych lepszych cech. Budynek jest nowy i czysty, wykladowcy sa... nadawca Szukałam takiej szkoły (1) Jeśli chodzi o WSTiH to studiuję już od dwóch lat w trybie zaocznym. Jestem... Karolina Boże widzisz, a nie grzmisz... (1) Szkola... szczerze mowiac..gdybym miala wyberac jeszcze raz jakas szkole to... zoltad wyższa szkola zaciemniania (1) Kólko (czyli recepcja ) jak do tej pory ani razu nie udzieliła mi zadnej... student Warto studiować w WSFiR. (1) Stwierdzam iż studiowanie w WFiR, było dobrym wyborem. Obecnie jestem na 5... studentka brak szatni i tablicy w sali Akwen (1) brak szatni to bardzo duzy problem, a w szczególności w sali Akwen!!do tego... gośka