Czy może mi ktoś pomóc??:) (1) W tym roku zaczynam studia w WSTiH. Trochę się przestraszyłam, bo myślałam... anka:) BEZNADZIEJA (1) Jestem byłą studentką tej szkoły i bardzo sie z tego ciesze. Uczelnia... Była studentka marta - opinia (1) na eeija nie jest ciezko ,troche nauki i napewno bedzie ok marta
eSSesmani ;) (1) witam:) 19 czerwca stalam sie absolwetnka SSW (dawnego WSFiR). w tym dniu... tegoroczna Absolwentka SSW UG jest ok (1) Studiuję dziennie psychologię i ponieważ nasz wydział dopiero się buduje,... Kasia Pytanie... (1) Zostało wcześniej wspomniane, że można zanim otrzyma się świadectwo... daga Natalia - opinia (1) złożyłam dokumenty na edukację elementarną z językiem angielskim czy ktoś... Natalia Tylko ładny zachęcajacy Plakat i nic poza tym (1) Zgadzam sie z poprzednikami. Ładny jest tylko plakat. Głownym problemem jest... Oszukany student =przychód (1) właśnie odchodze z tej uczelni, jeszcze jestem na 2 semestrze. niestety... maja makroekonomia pomoc (1) witam poszukuje osoby ktora ma jakies wieksze pojecie na w.w temat tzn ma... xxx123 PYTANKO....! (2) chciałabym się dowiedziec od kiedy (i do kiedy)można składac dokumenty?? nie... natalia Kasa kasa kasa (1) Szkoła to skarbonka - Czesne 0 zł - potem 50 krotną wartosć tego bedziesz... mmmmm ok (1) szkola jest naprawde bardzo fajna... bardzo dobra lokalizacja, fajni ludzie,... asek GWSH (1) Powiem tylko zmienić panie w dziekanacie PEDAGOGIKI< one chyba tam pracują za... miałczka rekrutacja (1) ktos wie od kiedy i do kiedy mozna składac dokumenty, na stronie nie ma... kasia obiektywnie (1) jako student tej szkoly powiem obiektywnie, jest ok mimo paru kwestii ktore... ; Iść czy nie???Pomóżcie!!!!! (1) Zastanawiam sie nad Europeistyką spec.komunikacja spoleczna i... Ilona Prośba o informację (1) Właśnie złożyłam podanie na zaoczne zarządzanie zasobami ludzkimi. Mam małe... Gośka aleksa - opinia (1) super i juz!!! a zwlaszcza wydzial chemiczny polecam goraco ;-) aleksa Trochę niedociągnięć (1) Generalnie jestem zadowolona ze swojego wyboru, ale jest kilka ale: - jest... łendi