proosze o odpowiedź (1) mam takie samo pytanie jak koleżanla troszke niżej :P...czy bardzo trudno... Monika a ja polecam (1) Jestem na drugim roku studiów.Poziom nauczania jest napradwę bardzo wysoki.... kicia poziom z filologi-odp (1) hmmm,ja tam jestem na fil.ang...iiii myśle że poziom może być wysoki lub... Runes Rose
Student to tylko petent (1) Plusy - wykładowcy z innych renomowanych uczelni. Jak ktoś chce się uczyć... piotr.korczynski@poczta.fm NIESTETY (1) Niestey coraz gorzej na tej Uczelni. Dobrzy wykładowcy odchodzą np. dr... student pytanie (2) Witam wszystkich, pisze tu bo dziekanat nie odpowiada na maile (przynajmniej... :) LIPA (1) ta szkola to lipa. studiowalem tam i sie przenioslem. notoryczne skreslanie z... Eblążanin kajla - opinia (1) LIPA LIPA LIPA...najniższy poziom, nikt z Elbląga tam nie chodzi, sami... kajla jn (1) wbrew powszechnym opiniom o szkołach praywatynch na tej uczelni naprawde... stosunkowiec Bałagan? To mało powiedziane. (1) Jak skończycie studia i rozliczycie dokumenty, liczyć możecie na firmę... Paweł Studiuje Prawo na WSMS ale chinoznawstwu kibicuje (1) Jako student/tka prawa na WSMS zlego zlowa na ta uczelnie nie powiem - o... adwokat:) S.G. - opinia (1) Poziom: WYSOKI :P Jak zaczynałam było nas 519 osób, po pierwszym semestrze... S.G. ODRADZAM! (1) Zastanówcie sie zanim wybierzecie ta szkole. szkoda kasy wydawac. baby w... nalepka Ogromne rozczarowanie!! (1) Moje wrażenie z punktu widzenia studenta/tki Chinoznawstwa jest takie:... student nie polecam (1) Poziom nauczania jest na przyzwoitym poziomie, nie jest tak łatwo zaliczyć... bezpodpisu :( - opinia (2) seminarium w tygodniu, kto to wymyslil. Studia zaoczne z definicji sa... :( bardzo fajna szkoła (1) polecam wam WSB. Jest to moja druga uczelnia - pierwszą była UG, którą w... ryszard11 do 1111 (1) Hej! Ja jestem na dziennikarstwie, ale mam znajomych na pedagogice i z tego... emi szkoła na wysokim poziomie (1) Własnie skończyłam VI semestr-za dwa tygodnie obrona.Hura! Jednak czegoś... zadowolona GWSA co możecie powiedzieć o tej uczelni? (1) Co możecie powiedzieć na ten temat tej uczelni? interesuje mnie socjologia Misia_2