Studentka - opinia (1) Wykładowcy OK, program nauczania OK (Europeistyka II stopień). Ale te... Studentka Słabo (1) 3 lata na tej uczelni i dupa! 3lata jazdy na Stogi ludzie co tam sie... x co wybrac? (1) czy ktos moglby mi podac przedmioty dla kierunku Tyrystyka uzdrowiskowa,... Shantal
Odpowiedź dla osoby o nicku "Poszukiwacz" (1) Poszukiwacz napisał: \"W gazetach pojawiają sie ogłoszenia o pracy z... Riposta1 Student - opinia (1) Jestem studentem trzeciego roku informatyki.Uważam, że nasza starogardzka... Student hejka :) (1) siemanko :) kochani nie wiecie moze czy mozna wziasc dziekanke na 2 letnich... nadia czy ateneum dorobi się szatni??? (1) Brak szatni to dość wielki problem, zwłaszcza w zimowych sezonach. Wieszanie... ggg Studentka - opinia (1) Uważam, że nasza uczelnia tak jak każda szkoła posiada swoje dobre i złe... Studentka ... - opinia (1) bibloteka poprawiła sie na zdecydowany plus :) :) :) ksiazki wypozycza sie... ... Polecam,,, (1) szkoła prywatna, ale swietne warunki studiowania, dobrzey wykłądowcy i spore... Ola SKANDAL (1) To jakaś wielka ściema!!! Na początku sierpnia dostałem list z gratulacjami,... o mało co student POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Każdemu kto chce się czegoś nauczyć a nie tylko dostac papier za opłatą to... sebastian pko DZIEKANAT JEST OK!!! (1) Chyba jakiś sfrustrowany student, który nie może zaliczyć jakiegoś... SEBA307 MAŁO SIĘ ZMIENIŁO (1) Szkoła poszła w tym roku trybem "ważna jest ilość, a nie jakość". Przedmiotów... STUDENT OBSERWATOR poszukuje wykładów z III roku WSTIH "zarządzanie" (1) Witam, Jestem studentką III roku WSTiH Zarządzanie Hotelarstwem i... hanki jednak odradzam... (1) Po kilku latach spędzonych w tej szkole jedno jest pewne - szkola ma... student Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych (1) Czy ktoś ma zamiar tam studiować? Może ktoś był na dniach otwartych tej... ponzo dr J.Świeczkowski (1) Przepraszam ze tu na forum ale mam pytanie czy ktos z was mial pstepowanie... olenka2525 Cofam swoją poprzednią wypowiedź (1) Jestem niezadowolona z administracji i traktowania studenta przez PWSH.... ella Pytanie (1) Może ktoś mi napisać jak wyglądają studia podyplomowe w Sopocie? szczególnie... EK