Wymienię miejsce w Akademiku (2) Wymienię miejsce w DS2 na miejsce w innym Akademiku PG, moze być każdy oprócz... marazm Kurs z matematyki PG (7) Cześć! Czy był ktoś w zeszłych latach może na takim kursie organizowanym... Michaś_329 Bez napinki (1) Bardzo polecam studia na tej uczelni. Poznałam świetnych ludzi, pogłębiłam... Malina
Czy to oznacza koniec uczelni na Stogach? (1) PKP udało się znaleźć kupca blisko 5-hektarowego terenu oddalonego ok.... Zaniepokojona Błąd w erekrutacji. Pomocy! (2) Witam, Zdecydowałem się napisać tutaj ponieważ natknąłem się na poważny... KamilPrzyszlyStudeny Studia wojskowe - zakwaterowanie (1) Czy na studiach wojskowych na którymś roku można wynieść się z akademika... remo6 Logistyka - jak oceniacie?? (1) warto zapisac sie do tej szkoly? ddd Coś jest nie tak..? (1) Dość ciekawe kierunki - air, mechatronika, informatyka - na innych uczelniach... tt Adapciak (19) Wybiera się ktos z Was na adapciaka? :) Znacie jakies opinie, czy warto... SARA Dobra Uczelnia ! (1) Polecam KPSW. Życzliwa atmosfera nacechowana wzajemnym szacunkiem i zaufaniem. Irek Nie polecamm Drogo !! (1) Nie polecam... Wykładowcy z przypadku, nic innego tylko " robimy projekt" .... Nina Niestacjonarne (1) trudno sie dostac czy biora jak leci? interesuje mnie mechatronika, air i... bu Informatyka (1) Studiowałem tam informatykę. Uczelnia elastyczna wobec studenta. Osoby... Talies Najlepsza Szkoła Wyższa (1) Okres studiów na SWPS był dla mnie wspaniałym doświadczeniem. Miałam to... Maja Polecam- poziom zadowalający (1) Poziom nauczania zadowalający (Zarządzanie), sporo możliwości dodatkowych jak... niezapominajka1989 Bardzo dobra uczelnia, polecam każdemu kto wiąże swoją przyszłość z psychologią. (1) Największą zaletą uczelni jest fakt, że nie daje gotowych rozwiązań, tylko... studentka EiT ( ETI) (1) Myślicie, że na EiT na ETI prog spadnie o wiecej niz 2 pkt? Mecik OBECNY STUDENT (2) Obecnie studiuję na WSSE. Zgadza się, że organizacja trochę kuleje ale... Michał spoko uczenia (1) atmosfera rodzinna i spokojna. WIK Gospodarka przestrzenna (10) kto sie ostal piszcie ile procent z matur i ptk ujednolicone ? ja na... mlody