fajna uczelnia, interesujące zajęcia i duuży wybór kierunków (1) interesujące zajęcia, jest ich naprawde dużo i każdy znajdzie cos dla siebie Mahyalaja Dostarczenie dokumentów do WKR (WILiŚ) (2) Chciałabym się dowiedzieć w którym budynku mam złożyć dokumenty. Na stronie... aaa3 Brak wydrukowanego formularza (11) Witam, Jestem tegorocznym maturzystą, na liście jestem wstępnie przyjęty.... Maturzysta
Lista rezerwowa (1) Wie ktoś o ile w tamtym roku przesunęła się lista rezerwowa na kierunku -... PanTadeusz Masz pieniądze-skończysz studia. (3) Poziom nauczania z roku na rok pozostawia wiele do życzenia. Liczba godzin... absolwentka Filologie na Ateneum (1) Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem filologii na Ateneum to szczerze... adamo92 Moja ocena (1) Uczelnia super. Poziom bardzo wysoki(administracja). Wykładowcy z sercem i... Henia Tegoroczna absolwentka (1) 3 lipca obroniłam prace licencjacką. Pisanie i obrona to wielka przyjemność.... absolwentka Dziękujemy WSAiB (1) Prof. Bojanowski, dr Kolarz, dr Nakielska, dr Kierończyk, mgr Turski -... Siostry polecam (2) byłem absolwentem ww szkoły art Uczelnia na miarę XXI w (1) Studia magisterskie, pod okiem Anii Dziubanii, opiekuna roku, przebiegły w... Michał Wysocki Jestem bardzo zadowolona z wyboru WSTiH (1) WSTiH to uczelnia branżowa, od lat w rankingach na topowych miejscach. To... Ela Kończę licencjat, idę na II stopień :) (1) Dobra szkoła. Zajęcia z praktykami i kadrą akademicką Trójmiasta. Ciekawe... Ala Podyplomowe UG (2) Uważam, że studia podyplomowe Poradnictwo rodzinne to strata czasu i... Irena Wybieram się! (1) Mam sporo znajomych, którzy są tu na studiach lub już skończyli. Same dobre... Magda Informatyka cywilna (2) jak ocenacie kierunek informatyka? nauczyliscie sie czegos? z jakimi... ddd Strzeżcie się e-learningów. (1) Jeden z "wykładowców" wstawił mnóstwo skomplikowanych dokumentów po... espanola Progi - 2 stopień Budownictwo (1) Witam, mógłby mi ktoś przybliżyć jaki jest dolny próg średniej ocen, aby... 1993 Studia wojskowe a wiek (2) Orientuje się ktoś może, czy studia wojskowe zaczynają również osoby w wieku... student AMW, poziom z perspektywy studenta. (3) Od razu trzeba podzielić uczelnię wg jej wydziałów. Na wydziałach... student nawigacji.