Profesjonalizm (2) Jestem na filologii hiszpańskiej. Jeszcze trzy lata temu nie znałem tego... Student Na 6!!! (1) Szkoła na 6!!! W centrum miasta, piękny budynek i indywidualne podejście do... inka_minka Świetna uczelnia (1) Od 2 lat studiuję na SSW i jestem bardzo zadowolony. Poza świetnie... Piotr
Przeniesienie z innej uczelni na PG (1) Witam, może ktoś pomoże. Czy istnieje taka możliwość przeniesienia sie z... majki Filologia włoska (1) Dlaczego na UG nie można studiować italianistyki? To jakiś absurd. Pełno... Asia Ja polecam (1) Jestem studentka pierwszego roku. Zastanawiałam się na początku czy nie... Kkatarzyna Dług ECTS (2) Witam! Chciałbym wiedzieć jakie mam szanse na dalsze normalne studiowanie... studenteł Super klimat (1) Nowe otwarcie z nowym rektorem i aż się chce studiować . Oby tak dalej. student Uniwersytet? - śmiech na sali (1) zaliczania to jakas komedia, o warunkach zaliczenia dowiadujesz sie po... pedagogika Super szkoła !!! (2) Prawo II stopnia NS Ania Kuba (1) Jestem bardzo niezadowolony z poziomu nauczania w tej uczeni, nikomu jej nie... Kuba Polecam! (2) Studiuję na tej uczelni i jestem bardzo zadowolona. Wykłady ciekawe,... Anna S. fajna szczególnie, że jest rekrutacja luty-marzec (1) kadra bardzo profesjonalna i jest tanio. wik Zadowolony (1) Bardzo sobie chwalę wsse . Moim zdaniem jest to porządna uczelnia. Mam tu... Andrzej super (1) Polecam Wyższą Szkołę Społeczno-Ekonomiczną w Gdańsku :) szymon Polecam (1) Wspaniała kadra wykładowców ( UG, PG) Przystępne opłaty za studnia. Stypendia... eve Spoko szkoła (1) Kompletnie nie rozumiem negatywnych opinii. Szkoła jest bardzo fajna, ma... Alex Uczelnia godna polecenia (1) Bardzo ciekawe wykłady, dobra lokalizacja i przystępne ceny. Polecam ! Kaja23 Pozytywne zmiany na lepsze (1) Fajna szkoła, fajna atmosfera. Bardzo ciekawe wykłady i ludzcy wykładowcy.... Studentka Rezygnacja ze studiów (1) Mógłby mi ktoś wyjaśnić i pokrótce opisać jak wygląda procedura rezygnacji ze... Piotr