Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Zofia Koprowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Szybko dodzwoniłam się. Pani, która odebrała... Zofia Koprowska Aga - opinia (1) Jestem kole zaskoczona opieka w szpitalu , zainteresowanie personelu bardzo... Aga Wojciech Kalinowski - opinia (1) Wspaniała placówka medyczna. Cudowni lekarze i opieka pielęgniarska. Personel... Wojciech Kalinowski
Lidia - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Jestem bardzo zadowolona z przebiegu... Lidia Tadeusz Bandyszewski - opinia (1) 14 grudnia 2022 zaufałem Panu doktorowi Pawłowi Rybakowi. Na wskutek wypadku... Tadeusz Bandyszewski Krzysztof - opinia (1) Przemila obsługa i podejście do pacjenta. Krzysztof Joanna - opinia (1) Z całą pewnością najlepszy Szpital w Polsce. Cudotwórca Ortopeda Doktor Paweł... Joanna Rafał Kosecki - opinia (1) Bardzo polecam Państwu ten szpital i jego usługi. Profesjonalna obsługa i... Rafał Kosecki Andrzej Grzenia właściciel Bonusmg - opinia (1) Pierwsza operacja: śrubowanie nogi, po złamaniu nogi typu pilon. Operacja... Andrzej Grzenia właściciel Bonus Jadwiga - opinia (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, miła obsługa. Załatwienie wszelkich... Jadwiga Waldemar W. - opinia (1) Bardzo przyjemna, profesjonalna obsługa, przyjemnie jest w takiej atmosferze... Waldemar W. Waldemar WILK - opinia (1) kultura osobista i taktowne reakcje zespołu pracującego w przychodni... Waldemar WILK piatek.halina@wp.pl - opinia (1) super obsluga ,fachowosc personelu medycznego na piątke,dziekuje dr... piatek.halina@wp.pl Jan - opinia (1) Dzień Dobry, miałem zabieg zdjęcia zaćmy, szpital na Polanki. Obsługa bardzo... Jan Pacjent Bogusław - opinia (1) 1 września 2022 miałem wykonany zabieg usunięcia zaćmy w szpitalu NCM przy... Pacjent Bogusław Elżbieta - opinia (1) Mąż miał zabieg 12.08.2022. Bardzo dobra opieka przed i po zabiegu. Pełna... Elżbieta AO - opinia (1) Serdeczne podziękowania za profesjonalizm wobec mojego Pacjenta, Stanisława,... AO Zbigniew Wieczerzycki - pacjent - opinia (1) Moje wrażenia są bardzo pozytywne, podczas wszystkich wizyt w związku z... Zbigniew Wieczerzycki - pacjent Stanisław Świtalski - opinia (2) Serdecznie dziękuję Paniom, które w jakimkolwiek zakresie przyczyniły się... Stanisław Świtalski Marta - opinia (1) Operacja stawu skokowego. Pełen profesjonalizm. Marta