Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

L. A. W-Goszka - opinia (1) Operację usunięcia zaćmy oka prawego miałam w dniu 27.10.2020, wykonaną przez... L. A. W-Goszka Teresa Binkuńska - opinia (1) Gdyby w każdym szpitalu były takie warunki i tak miła obsługa, nie... Teresa Binkuńska kuszner władysław - opinia (1) jestem po zabiegu usunięcia usunięcia zaćmy( oko lewe i pr.) Jestem bardzo... kuszner władysław
Grażyna - opinia (1) Czas oczekiwania krótki gdyż wskoczyłam do kolejki boktoś zrezygnował.... Grażyna Maria G. - opinia (1) Zabieg usunięcia zaćmy odbył się sprawnie i w komfortowych warunkach.... Maria G. Małgorzata - opinia (1) W szpitalu miałam dwa zabiegi- artroskopię kolana oraz usunięcie zespolenia... Małgorzata Ryszard - opinia (1) Bardzo sprawnie działające placówki opieki zdrowotnej. Ryszard zofia wierzchowska - opinia (1) Miałam w lipcu 2020 r. operacje na zaćmę oka. Jestem pod wielkim wrażeniem... zofia wierzchowska Maria - opinia (1) Miałam operowane kolano (artroskopia) u doktora Dominika Sojaka. Operacja... Maria Roksana - opinia (1) Polecam!!! W szpitalu miałam przeprowadzony zabieg artroskopii kolana przez... Roksana BOLO - opinia (1) wykon perfekcyjny. jestem zadowolony na maksa, BOLO Jan Cebula - opinia (1) Bardzo dobra i szybka obsługa. Personel pomocny. Serdeczne podziękowania dla... Jan Cebula krystyna - opinia (1) Jestem po operacji haluxa-dr Warzocha nieoceniony!Fachowosc i otwarcie na... krystyna Graszka - opinia (1) Oba zabiegi na zaćmę udane. Wzrok przywrócony Graszka zaćma (6) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, zabieg trwa ok pół godz ( z przyjęciem... Anna G Artroskopia (1) Szpital godny polecenia ,Obsługa bardzo miła ,pacjent poza tym że jest w... Zbigniew Artroskopia kolana - łąkotka przyśrodkowa (1) dr. Pawlak uratował moje kolano, które przez wiele lat znajdowało się w... Rafał szpital idealny (1) szpital idealny. kolorystyka bardzo optymistyczna, poziom lekarzy wiadomo -... Maja Polecam w 100 % (1) Polecam w 100 % szpital na bardzo wysokim poziomie AK Rekonstrukcja ACL Polecam ten szpital. (1) obsługa bardzo dobra. Przemile Panie Pielęgniarki, Lekarze i caly Personel.... Iza Bober