Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Artroskopia kolana u 11- letniej dziewczynki (1) Doktor Michał Borys- pełen profesjonalizm. Spokojnie i precyzyjnie... Rodzice Zosi Atroskopia kolana Dr Rybak (1) Rewelacyjna opieka. Dr Rybak to profesjonalista, bardzo cierpliwy, dokladnie... M. Artroskopia kolana (1) Doktor Pawlak - ortopeda operator - powinien służyć jako wzór podejścia do... Małgorzata
operacja usunięcia żylaków (1) Nowoczesny, czysty szpital. Sympatyczny i kompetentny personel. Czas... Jola Bardzo zadowolona pacjentka. (1) Szpital marzenie,nowoczesny,czysty a co najważniejsze bardzo profesjonalny... W Zadowolona pacjentka (1) Szpital jak z filmów, bardzo czysty, nowoczesny ale najważniejsze... Aga zadowolony (1) Wykonywany zabieg przepukliny. Porowaty super (1) Jestem bardzo mile zaskoczony,czułem się jak w prywatnej klinice.Panie... Dariusz Podziękowania dla personelu szpitala (1) Dziękuję zarówno lekarzom jak i pielęgniarkom za przeprowadzony zabieg (... Daniel Zabieg usunięcia zaćmy (1) Serdeczne podziękowania całemu zespołowi,a szczególnie p. dr Szkarłat ze... St.Witkowski wzór do naśladowania (1) Pełen profesjonalizm, lekarzy i co trzeba podkreślić personelu pomocniczego -... Tomek ciepłe wyrazy uznania dla personelu (1) Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii n/t szpitala. Bardzo dla mnie... wdzięczna pacjentka Zabieg chirurgiczny (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zabieg przeprowadzony sprawnie. Świetnie... RP Wysoka jakość obslugi i pełen profesjonalizm (1) 3 dni temu miałem przeprowadzony zabieg dotyczący przepukliny pachwinowej... Marek OPERACJA ZAĆMY WYKONANA PRZEZ DR ANITĘ SZKARłAT (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego w tym Szpitalu zabiegu usunięcia... Elżbieta Olszewska Polecam dr. A. Warzechę (1) Bardzo pragnę podziękować Panu doktorowi za profesjonalną diagnozę i... Małgorzata 100 % satysfakcji (1) Pobyt w szpitalu zaliczam do bardzo udanych. Pielęgniarki miłe, uśmiechnięte... Ania Beata Gołtowska - opinia (1) Szpital godny polecenia.Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu.... Beata Gołtowska halux (1) Duża fachowość lekarza operującego stopy. Miła i uprzejma obsługa. Pan... she zabieg ciesni nadgarstka (1) swietna i fachowa ekipa polecam ewakwint13