Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Zabieg chirurgiczny (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zabieg przeprowadzony sprawnie. Świetnie... RP Wysoka jakość obslugi i pełen profesjonalizm (1) 3 dni temu miałem przeprowadzony zabieg dotyczący przepukliny pachwinowej... Marek OPERACJA ZAĆMY WYKONANA PRZEZ DR ANITĘ SZKARłAT (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego w tym Szpitalu zabiegu usunięcia... Elżbieta Olszewska
Polecam dr. A. Warzechę (1) Bardzo pragnę podziękować Panu doktorowi za profesjonalną diagnozę i... Małgorzata 100 % satysfakcji (1) Pobyt w szpitalu zaliczam do bardzo udanych. Pielęgniarki miłe, uśmiechnięte... Ania Beata Gołtowska - opinia (1) Szpital godny polecenia.Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu.... Beata Gołtowska halux (1) Duża fachowość lekarza operującego stopy. Miła i uprzejma obsługa. Pan... she zabieg ciesni nadgarstka (1) swietna i fachowa ekipa polecam ewakwint13 W mojej opinii na medal (1) Placówka i usługi w niej oferowane na najwyższym poziomie. Doktor Rybak... zadowolona pacjentka Chirurgia jednego dnia (1) Wszystko odbyło sie tak jak powinno. Bez zbednego oczekiwania, pełna... Mariusz Polecam w 100% (1) Jeżeli szukacie miejsca gdzie w spokoju, czysto i profesjonalnie można usunąć... Joanna jeden z najlepszych jednodniowych szpitali (1) Bardzo polecam ten szpital. Opieka jest na najwyższym poziomie, zabieg zaćmy... adam Mega zadowolona (1) Bardzo polecam szpital jednodniowy profesjonalna i miła opieka przed i po... Ewa Rekonstrukcja więzadła (1) Serdecznie polecam ten szpital. Opieka na jak najwyższym poziomie, zabieg... Gng Światowe standardy w Gdańsku (1) Piszę na gorąco, w kilka godzin po zabiegu wycięcia tkanki miękkiej. Placówka... Beczos Godny polecenia (1) Szpital z dobra i fachowa obsługą. Jednodniowy pobyt przy okazji zabiegu... wredny Bardzo profesjonalna obsługa i świetny personel (1) Jeżeli ktoś narzeka na poziom obsługi i zaangażowanie lekarzy w polskiej... Pacjent 44 l. Pełen profesjonalizm (1) W dniu 4.05 miałem w szpitalu plastykę przepukliny pępkowej w ramach... Artur Szpital jedniowy-NCM (1) Szpital zapewnia najwyższej jakości opiekę medyczną. Bardzo mila,kompetentna... Wojtek W Szpital Jednodniowy "Otomińska" (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu i wykonania zabiegu. Obsługa... Ela R.