Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

W mojej opinii na medal (1) Placówka i usługi w niej oferowane na najwyższym poziomie. Doktor Rybak... zadowolona pacjentka Chirurgia jednego dnia (1) Wszystko odbyło sie tak jak powinno. Bez zbednego oczekiwania, pełna... Mariusz Polecam w 100% (1) Jeżeli szukacie miejsca gdzie w spokoju, czysto i profesjonalnie można usunąć... Joanna
jeden z najlepszych jednodniowych szpitali (1) Bardzo polecam ten szpital. Opieka jest na najwyższym poziomie, zabieg zaćmy... adam Mega zadowolona (1) Bardzo polecam szpital jednodniowy profesjonalna i miła opieka przed i po... Ewa Rekonstrukcja więzadła (1) Serdecznie polecam ten szpital. Opieka na jak najwyższym poziomie, zabieg... Gng Światowe standardy w Gdańsku (1) Piszę na gorąco, w kilka godzin po zabiegu wycięcia tkanki miękkiej. Placówka... Beczos Godny polecenia (1) Szpital z dobra i fachowa obsługą. Jednodniowy pobyt przy okazji zabiegu... wredny Bardzo profesjonalna obsługa i świetny personel (1) Jeżeli ktoś narzeka na poziom obsługi i zaangażowanie lekarzy w polskiej... Pacjent 44 l. Pełen profesjonalizm (1) W dniu 4.05 miałem w szpitalu plastykę przepukliny pępkowej w ramach... Artur Szpital jedniowy-NCM (1) Szpital zapewnia najwyższej jakości opiekę medyczną. Bardzo mila,kompetentna... Wojtek W Szpital Jednodniowy "Otomińska" (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu i wykonania zabiegu. Obsługa... Ela R. :) (1) Termin dopasowany do moich potrzeb, panie pielęgniarki bardzo miłe i... Asia opinia (1) Operacja ortopedyczna mojej stopy przeprowadzona przez wspaniałego Dr... wdziiczna pacjentka D.D. GORĄCO POLECAM (1) Szpital na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm zarówno na sali... Anna PROFESJONALIZM ZARÓWNO PODCZAS OPERACJI, JAK I W OBSŁUDZE PACJENTA - POLECAM! (1) Już podczas pierwszego telefonicznego kontaktu, miałem do czynienia z miłą i... B. Berowski Pełen profesjonalizm (1) W szpitalu jednodniowym wykonywałam zabieg na kolanie. Polecam dr Rybaka.... Monika