Teresa - opinia (1) Byłam pacjentką Oddziału Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu.Jako... Teresa Wdzięczna pacjentka - opinia (1) Byłam pacjentką oddziału chirurgii ogólnej i jestem pełna wdzięczności dla... Wdzięczna pacjentka Jurek z Gdańska - opinia (1) Byłem pacjentem Oddziału Urologii w szpitalu wejherowskim. Pomimo powszechnie... Jurek z Gdańska
Hanna - opinia (2) Ten szpital to pomyłka. Zero empatii i zainteresowania pacjentem. Wypis z... Hanna CezSmu - opinia (1) Dla mnie wszystko jak należy, jestem po udarze i cała obsługa dla mnie na... CezSmu Ktoś - opinia (1) Sor ginekologia jeśli nie przychodzisz z rozwarciem i walizką to nie masz co... Ktoś Wdzieczny pacjent - opinia (1) Byłem pacjentem oddzialu urologii gdzie tydzień temu wykonano mi operację... Wdzieczny pacjent Aneta - opinia (1) Bałagan w systemie szczepień covidowych Aneta Anna z Gdyni - opinia (2) Na sor do Wejherowa trafiłam drugi raz, i złego słowa powiedzieć nie mogę,... Anna z Gdyni Pacjentka - opinia (2) Kto napisał pozytywne opinie? trzeba posprawdzać ip komputerów! pewnie sami... Pacjentka wejadamo - opinia (1) Opinia SOR w szpitalu w Wejherowie. W czasie Covida pacjent miał skierowanie... wejadamo T. S. - opinia (1) Byłem pacjentem Oddziału Urologii w szpitalu wejherowskim. Choruję już od... T. S. Alicja Skałecka - opinia (1) Personel profesjonalny, sympatyczny i z humorem, szczegolnie pan doktor!... Alicja Skałecka Małgorzata Grubba - opinia (1) Po raz drugi w przeciągu 2 lat byłam pacjentka oddziału Chirurgi Ogólnej w... Małgorzata Grubba Pacjentka Krystyna - opinia (1) Pragnę serdecznie podziękować całemu personelowi na oddziale Chirurgii... Pacjentka Krystyna operacja endoprotezy osoba 83 lata/nie chodzi (2) Wypisano kobietę w wieku 83 lat z ortopedii po założeniu endoprotezy w wyniku... Stefania Hanna - opinia (1) Leżałam w Wejherowskim szpitalu na chirurgi ogólnej czekajac na operację.... Hanna Umieralnia (2) Trafiłam do wejherowskiego szpitala ze złamanym żebrem. Zostałam potraktowana... Jj Oddział ginekologiczny (1) Trafilam na oddzial ginekologiczny ze skierowaniem i musze przyznać iz mimo... Pati Podziękowanie (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Panu dr Krzysztofowi Bigus z oddz.płucnego za... T.Różewicz