Balagan (1) Taki jak w tym szpitalu brak koordynacji to w żadnym innym Od godziny 8.20 do... Jolanta NAJGORSZA OPIEKA Z JAKA MIAŁAM STYCZNOŚĆ!! (1) moja babcia (lat 89) niestety została przyjęta na SOR jak sie okazało ze... ewa SOR położnictwo (1) Bardzo niemila obsluga. Lekarz ginegolog (drobna Pani blondynka) chyba tylko... kobieta w ciazy
Oddział Chirurgii (5) Mam problemy z żylakami w nogach. Zostałam skierowana do szpitala w... W. Chirurgiczna (1) bardzo złe podejście do ludzi i tragiczne warunki sanitarne. Pacjentka 35 pediatria (1) lekarz nie raczyl zejsc do dzieci przez 2 godziny gratuluje robi łaske ze po... tadeusz nosek SOR położnictwo (1) Po wizycie u ginekologa prowadzącego całą ciążę po okazaniu wyników... mąż ciężarnej wejherowo sor (1) Okropne podejście do pacjenta , weterynarz nie podchodzi do mojego psa jak ci... benka Zarażenia w szpitalu w wejherowie w roku 1994. (3) W roku 1994 w szpitalu w Wejherowie zostałam zarażona Gronkowcem Złocistym. U... Patrycja Okulistyka - miłe zaskoczenie (3) Miałam to szczęście, że przez kilka ostatnich lat nie musiałam korzystać z... Elżbieta Lewandowska Lekarz okulista a właściwie Pani okulistka! (2) Niestety zastanawiam sie po co płace ubezpieczenia zdrowotne. Jadąc do... Małgorzata SOR i Oddział Dziecięcy (1) 2013 - atak kolki nerkowej po rozbijaniu kamieni w innej placówce. Wcześniej... Anna pomoc w szpitalu (4) pacjenta potraktowano bardzo przedmiotowo na sor chirurgii. skierowanie od... Joanna Fatalna obsługa (1) Odwiozłam męża z bólem pleców na SOR.Pielęgniarka zapytała czy mamy... Pacjent SOR 19.03.2014 (1) Dziekuje bardzo Pani Doktor Kasi (niestety nie pamietam nazwiska... Iwona Lang Oddział Położnictwa i Ginekologii (2) Witam wszystkich pacjentów tego okropnego szpitala.W dniu dzisiejszym... sylwester ortopedia (1) Lipę ze mną odwalili Złamania tylko usztywniają bez nastawiania i kości cię... tb Oddział otolaryngologii (1) Wycinalismy migdalek u dziecka i nacinalismy uszy. Wszystko swietnie. Dziecko... M Oddział Chirurgii Dziecięcej (1) Na oddziale przebywał mój synek Igor. Operacja, opieka, wszystko SUPER !!!! Sebastian Piktas SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA ZESPOLU ODDIALU ORTOPEDII I TRAUMATOLOGII RUCHU (1) trafilem na ten oddzial z powodu wlasnych zaniedban i mialem problem z... WOJCIECH WOJTOWICZ