Córki - ocena (1) Dziękujemy całemu personelowi za wspaniałą opiekę taty na oddziale... Córki Małgorzata - ocena (1) Byłam pacjentką oddziału neurologii.Wspanialy personel,wszystkie Panie... Małgorzata Grażyna - ocena (1) Wczoraj 10 lutego bylam na sorze doceniam starania kompetentnych Lekarzy... Grażyna
Małgorzata z Torunia - ocena (1) Ze szpitalem zetknęłam się z konieczności- gdyż uległam wypadkowi na... Małgorzata z Torunia Barbara - ocena (1) Negatywne doświadczenie na Oddziale Neurologii z Oddziałem Udarowym. Czekałam... Barbara Mrzygłód Barbara - ocena (1) Byłam pacjentką Dermatologi w szpitalu Wejherowo, bardzo dziękuję za... Mrzygłód Barbara Roman - ocena (1) Podziękowania dla całego personelu medycznego oddziału płucnego za wspaniałą... Roman Ryszard Woźniak - ocena (1) W niedziele 10-12 pomagano mi na Sorze moja opinia- anioły .inne czasy nie w... Ryszard Woźniak K - ocena (1) Miałem tu zabieg i całość oceniam bardzo wysoko. Personel lekarzy i... K Agnieszka - opinia (1) Dziękuję wszystkim pracownikom SOR, lekarzom, pielęgniarkom, którzy zajęli... Agnieszka Roksana - opinia (1) Nie polecam. Na nagły przypadek trzeba czekać 4 godziny a osoby ze... Roksana Jacek - opinia (1) Chciałbym podziękować ratownikom z karetki, którzy przewieźli moją Mamę z... Jacek Agata - opinia (1) Moja opinia dotyczy oddziału pediatrii. Jestem przemile zaskoczona opieką... Agata Dziadek Stanisław Rolbiecki - opinia (1) Bardzo profesjonalne, pełne empatii udzielenie w nocy pomocy w dniu... Dziadek Stanisław Rolbiecki Bogusława - opinia (1) Poradnia kardiologiczna do wymiany.W sprawie pilnej zagrożenia życia odmowa... Bogusława N.B - opinia (1) Ta opinia dotyczy Neurologii w Wejherowie . Alicja Mączkowiak, ordynator... N.B Agnieszka D - opinia (1) Bardzo dobra opieka okołoporodowa. 2 x cc, dzieciaczki zdrowe, bez... Agnieszka D Teresa - opinia (1) Byłam pacjentką Oddziału Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu.Jako... Teresa Wdzięczna pacjentka - opinia (1) Byłam pacjentką oddziału chirurgii ogólnej i jestem pełna wdzięczności dla... Wdzięczna pacjentka Jurek z Gdańska - opinia (1) Byłem pacjentem Oddziału Urologii w szpitalu wejherowskim. Pomimo powszechnie... Jurek z Gdańska