Odesłana z kwitkiem (1) Mając ciało obce w uchu zgłosiłam się 28.04 rano na SOR i odmówiono mi... Kamila Pacjentka (1) Dzial ginekologi to bardzo mile i pomocne położne przy dr.Maciejewski bardzo... Pacjentka Chirurgia ogólna (1) Moja mama trafiła na oddział chirurgii ogólnej w trybie nagłym i muszę... Magda
Sor (1) SOR w Wejherowie wogóle nie funkcjonuje. W godzinach nocnych nie ma szans... Pacjent Chirurgia dziecięca (1) Właśnie wróciłam z synkiem z 3 dniowego pobytu. Jestem pod wrażeniem. Miłe i... Ann SOR - bardzo złe wspomnienia (1) W tym miejscu dowiedziałam się, że zachorowałam na cukrzycę typu 1. Chorobę... Ala Mylne pierwsze wrazenie (1) Urlop nad morzem. Niestety ostry bol ucha zmusil mnie do skorzytabia z... Magdalena Jonska oddział chirurgi dzieciecej żenada PRL (2) Witam . Moja córka leżała na oddziale chirurgii dziecięcej w Wejcherowie. Gdy... Adam Mk - opinia (2) Poczekalnia... 4 ciezarne na sor a lekarza z świeca szukac... Mk ... (1) Za taki szpital podziękujemy, nie dość ze Panie bardzo nie miłe, to... Ja Szpital jak szpital (1) Ani nic nadzwyczajnego, ani nic strasznego. Korzystałam z oddziału... Anna SOR w niedzielę wielkanocna (1) Dziś od godz 14:00 do 18:30 byłam z mamą na SOR a miałam wrażenie że to... MALGO To nie szpital.to poczekalnia (1) Dziś od godziny ok 13.30 do godziny 15 czekaliśmy na rtg złamanej nogi o... X.-MAN okulistyka, smutek, zniesmaczenie, (1) W skrocie, leczone oko od jakiegos czasu(antybiotyk i steryd), pogorszenie... Ewa Oddział Chirurgii Dziecięcej -Pozytywne zaskoczenie (1) Jestem pod wrażeniem oddziału. Byłam na nim z synkiem na początku tego roku.... Malgosia SOR (1) obsluga soru jest nie do przyjecia i bardzo nie przyjemna, na wszystko maja... widz Pediatria - OK (1) Mając na uwadze stan naszej publicznej służby zdrowia szpital jest OK. Bylem... Ryjek z Rumi Oddział Otolaryngologiczny na plus (1) Pielęgniarki bardzo uprzejme i życzliwe. Lekarz może trochę mało empatyczny... Muti Neurologia podejście lekarzy ; PORASZKA ! (3) Strzeliło coś w plecach i nie mogłem się ruszać .... Zabrano mnie do szpitala... Jacek Iwona Kur (1) gdy zraniłam się w nogę, podczas spaceru, trafiłam na SOR do szpitala... zadowolona