Sztorm

Studia tatuaży Barber

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 13/U1

Ormo - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do obsługi klienta. Polecam Ormo Martiiniika - ocena (1) Super załoga i pełen profesjonalizm. Martiiniika W. - ocena (1) Super atmosfera profesjonalne podejście do klienta W.
Rafal - ocena (1) Profesjonalizm przez duże P, godne polecenia Rafal Karol - ocena (1) Pełen profesjonalizm Licho nie śpi robi niezłe kocury widać doświadczenie... Karol bary - ocena (1) Pełna profeska Moc pozytywu, dobra energia Studia. bary Adam Orłamowski - ocena (2) Bardzo profesjonalni artyści i miła atmosfera, jestem bardzo zadowolona z... Adam Orłamowski Anna - ocena (2) Tatuaz wykonany profesjonalnie i tak jak chciałam. Przyjazne podejście do... Anna Nikola - ocena (2) robiłam już parę dziar, zajebista załoga i piękne, czyste tatuaże. higiena na... Nikola Roksana - ocena (2) Bardzo komfortowa obsługa, luźna atmosfera w studio no i przede wszystkim... Roksana Patrycja - ocena (2) Mega profesjonalne podejście, ekipa świetna. Napewno wrócę Patrycja Robert - ocena (2) Pełen profesjonalizm i pozytywnie zakręcona ekipa. Robert Tank - ocena (2) Super szacun polecam Tank Andrzej - ocena (1) Fajne, przyjemne miejsce z ciekawymi ludźmi, pełnymi pasji do wykonywanego... Andrzej D - ocena (1) Studio najwyższej klasy, profesjonaliści prowadzą je, polecam serdecznie D Emil - ocena (1) Świetna obsługa Emil Skowcio - ocena (1) Bardzo dobra atmosfera. Podejście do klienta profesjonalne. Był to mój... Skowcio Kasia - ocena (1) Świetne miejsce! Atmosfera cudowna, od początku do końca profesjonalizm i... Kasia Zuzanna - ocena (1) Już prawie od 2 lat jeżdżę z mazur do Gdańska na przekłucia do Beti bo raz... Zuzanna Aga - ocena (1) Bardzo przyjazne studio Aga