Sztorm

Studia tatuaży Barber

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 13/U1

Marta - opinia (1) Uwielbiam ️ gorąco polecam Marta Kasia - opinia (1) Super atmosfera. Tatuaż mega. Na pewno tam wrócę Kasia Krzysiek - opinia (1) Wielkie dzięki. Jestem pod wrażeniem. Mega fajne miejsce z prawdziwymi... Krzysiek
Anna Karolina - opinia (1) Polecam, luźna atmosfera. Od razu stresik znika :) Anna Karolina Marta - opinia (1) Super bardzo polecam Marta Dominika - opinia (2) Tatuaż robiłam pierwszy raz. Trafiłam tu ze względu na prace, wykonane przez... Dominika Nowoczesne, przyjazne studio. (2) Świetne miejsce, klimat i ludzie. Polecam! Anka Prestiżowe studio tatuażu (2) Jest wszystko jak należy. Radek Najlepsze studio (2) Super ekipa, swietna obsluga. Tatuaze na najwyzszym poziome Agata Najlepsze studio w mieście (2) Myśle ze to najlepsze studio jakie widziałem :) mega artyści rodzinna... Michał Najlepsze studio w mieście (2) Bardzo spodobała mi się otwartość ludzi pracujących w Sztormie. Wszystko na... Damian większe i że niby lepsze (3) Masakra !!! wielkie studio w którym tatuujący nie ma nawet mozliwości na... Karol super studio! (2) Wszyscy bardzo mili, stres przed dziaraniem od razu zniknął a dziarka będzie... Martyna Najlepsze studio w Trójmieście (2) po wizytach w kilku trójmiejskich studiach mogę śmiało przyznać, że poziom... charon super! (2) Super atmosfera, świetni artyści. Miałam przyjemność tatuować się u Avi i Uli... Kasia K. Polecam (2) Najlepsze studio w jakim byłem- czysto, przestronnie, wszystko na wysokim... Adam Najjj! (2) Świetna ekipa! Studio czyściutkie i sterylne, przemiła obsługa. Byłam już na... Marysia Z. Ja - opinia (2) Jest super,fajnie,czysto , milo kawka jest herbatka i ladne tatuaże Ja