Sztorm

Studia tatuaży Barber

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 13/U1

hanna ufir - ocena (1) Profesjonalizm na 100 procent!!! hanna ufir Aaleks - ocena (1) Świetne miejsce i wspaniała ekpia! Czułam się zaopiekowana od pierwszej... Aaleks Kacpi małach - ocena (1) Studio top ludzie top Kacpi małach
Grzegorz - ocena (1) Najlepsze studio w Trójmieście do polecenia. Profesjonalna obsługa i super... Grzegorz Łukasz - ocena (1) Najlepsi w swojej kategorii! Porządni artyści, świetna obsługa, super miejsce! Łukasz zadowolona klientka - ocena (1) Bardzo dziękuje za przemiłą wizytę. Jestem bardzo zadowolona, studio czyste,... zadowolona klientka PK - ocena (1) Super profesjonalne studio PK Ziotewicz - ocena (1) Moje ulubione miejsce ️ Ziotewicz Karolina - ocena (1) Ja generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń, wracam na nowe przekłucie co roku... Karolina Dagna - ocena (1) najlepsze studio w Gdańsku! wspaniałe piercerki Beti i Ola, fajny klimat,... Dagna Maciek - ocena (1) Super artyści o dobra atmosfera. Na pewno wrócę !!! Maciek Kuba - ocena (1) Super fachowcy! Polecam serdecznie studio! Kuba Kacper - ocena (1) Świetnie, korzystałem z usług studia 3 razy, za każdym razem wychodziłem... Kacper Michał Gierałtkowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dokładność, sterylność, czystość a w dodatku świetna... Michał Gierałtkowski Izka - ocena (1) Super, polecam pełen profesjonalizm, bardzo, bardzo sympatyczni właściciele i... Izka Heli - ocena (1) Profesjonalizm Heli Helli MOS - ocena (1) Wykonanie tatuażu perfekcyjne. Ludzie którzy tam pracują są bardzo mili a... Helli MOS Vip - ocena (1) No co ja mogę napisać. Mam 20 dziar zrobionych w Sztormie, więc jakie mogę... Vip Alina - ocena (1) Na wejściu zostajesz przywitany od ucha do ucha przez uśmiechniętych ludzi.... Alina Barbara - ocena (1) Świetne studio - duża przestrzeń dla klientów jak i artystów, czysto,... Barbara