Wspaniałe! (1) W Sztuczce byłam jakiś czas temu. Mile zaskoczył mnie wystrój lokalu -... Edyta El Dorado (3) Sztuczkę odwiedziłem już kilka razy za każdym razem byłem pod dużym... Kamil fantastycznie (1) polecenia godne miejsce. jestem zachwycony. najlepsza wołowina w 3M!!! kloszek
Najlepsza w Trojmiescie albo nawet w Polsce (2) Zdecydowanie kuchnia najlepsza w Trojmiescie i chyba najlepsza w Polsce.... Jacek wspaniale:) (2) Jadłem tu wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłem, wspaniałe jedzenie, bardzo... M nie ma lepszej!!! (1) Cudenko posrod mas! Polecam wszystkim!!! Anna Nie byle jaka sztuczka (1) Polecam. Próbowałam menu degustacyjnego i było wspaniałe - różnorodne... Anna Najlepsza w Trojmiescie (1) Wreszcie kuchnia na światowym poziomie, dla tych którzy oczekują czegoś... Ewelina Taka to... Sztuczka (1) Najwyzsze noty w kazdej kategorii.Pierwsze zapoznanie sie z menu 14.09.2012 i... JOANNA I ARTUR Polecam (1) Bardzo ciekawe miejsce, z niesamowitym klimatem i przemiłą obsługą. Polecam... KJ Gratka dla smakoszy (1) Do tego magicznego miejsca zaprosiłam rodzinkę na niedzielny obiad, trochę w... Jubilatka Najlepsi! (1) Co tu dużo mówić, poszedłem dziś do tej wyjątkowej restauracji aby spróbować... Emil Książek doskonałość (1) "Sztuczka" to jedna z najlepszych restauracji w 3miescie, ośmielę się... Andrzej Odkrycie sezonu (1) Nowoczesne ciekawe jedzenie, krótkie i czytelne menu.Brawo za wybór... Monika Tomczak-Górlikowska rewelacja!! (1) pięknie podane pyszne jedzenie, ciekawe polączenia smaków, jedzenie którym... xxx Niesamowite kulinarne doznania (1) Doskonałe jedzenie za przystępną cenę... Do degustowania! Nie zasmakuje... Oli kajt - opinia (1) Dobrze przyrządzone i ciekawie podane jedzenie ! kajt Serce na talerzu czyli najlepsi kucharze Trójmiasta gotują w Sztuczce. (1) Zdecydowanie kuchnia, w której czuć wpływy wielu kultur i wielu technik.... Anna Julia SERIO NAJLEPSZA restauracja w Gdyni (1) Jak zwykle poszłam coś zjeść z moim chłopakiem. Nie mieliśmy dużo $$$, więc... Luna Szczerze polecam (1) Bylismy z Mezem dwa razy, próbowaliśmy z karty już prawie wszystkiego. Nie... Monika