Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

ja też
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej! mnie tez by sie przydalo jakies fajne towarzstwo na pogaduchy:) mieszkam na jsieniu w sumie juz od jakiegos czasu ale jakos ciezko mi jest nawiazac nowe znajomosci jak co to piszcie na meila :)
magda22cierocka@wp.pl

WITAM!
SZUKAM KOLEŻANKI / PANI KTÓRA WPROWADZIŁABY MNIE W SZTUKĘ DZIEWIARSTWA RĘCZNEGO, GŁÓWNIE CHODZI MI O SZYDEŁKOWANIE W ZAMIAN PROPONUJE UDOSTĘPNIANIE DUŻEJ ILOŚCI WZORÓW ZARÓWNO NA SZYDEŁKO JAK I DRUTY, DO WYSZYWANIA, PATHWORK ITP. PO POLSKU...WSZELKIE PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ NA GG 31058708

Jasne, ja na to reflektuje :)
Też mieszkam w Gdańsku od niedawna, mam 26 latek, chłopaka (z tym że ma się dopiero za jakiś czas tu przenieść, został jeszcze w Berlinie gdzie mieszkaliśmy razem,a skąd ja zwiałam : ) i przez to mam dużo wolnego czasu i chetnie spedze go z jakimiś fajnymi koleżankami na piffku lub przy soczku gadając o wszystkim i o niczym :] Nie pękać, pisać, as_inv@vp.pl :)

witam:)
ja również chętnie poznam nową koleżankę :) jeżeli któraś ma ochotę piszcie moje gg 31 33 50 18

ja mam 25 lat i 15 miesiecznego synka szukam młodych mamusiek do spacerów pogaduszek w Gdańsku Karczemki jeśli któraś z was jest chętna to piszczie kafeltowicz1@o2.pl

Witam,
Szperając w kompie znalazłam ten wątek i postanowiłam napisać.
Mieszkam w Gdyni, mam 36 lat i 3-y miesiące temu urodziłam synka.
Od roku siedzę w domu, samej nie chce mi się wyjść nawet na spacer z małym, a chciałabym dołączyc do "żywych".
Chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym swobodnie pogadać,pójść na siłownię (jest taka dla pań na ul. Olgierda), wyjść na spacer, do kina czy piwko.......
Byłoby mi miło gdyby ktoś się odezwał. agneszar@gmail.com

Hejka mieszkam juz na stale w Gdansku od miesiaca,mam fajnego mezczyzne ale brakuje mi babskiego towarzystwa.Mieszkam w srodmiesciu,niedlugo rozpoczynam prace,chodze do szkoly.chetnie poznam jakas kolezanke :)na kawe,wyjscie,ploteczki,nie mam dzieci. nie bawem andrzejki,sylwester a ja nie mam zaprzyjaznionego towarzystwa :). moje gg 5721369

Drogie koleżanki!
Znalazłam ten wątek i pomyślałam, że chętnie się dołączę. Mieszkam od niedawna w Straszynie pod Gdańskiem. Przeprowadziłam się z Poznania, mam 35 lat, obecnie jestem w 6 m-cu ciąży, od listopada idę na L4 więc będę miała duuużo wolnego czasu. Dotychczas byłam bardzo aktywna zawodowo (hotelarstwo) i towarzysko ale przyjaciele zostali w Poznaniu a ja jestem otwarta na nowe znajomości. Byłoby mi miło spotkać się z dziewczyną/dziewczynami, które tak jak ja miały by ochotę na kino, teatr, spotkanie w kawiarni czy poprostu spacer.
Liczę na kontakt na jowiw@wp.pl, pozdrawiam serdecznie.
Joanna

Jestem często w Gdańsku i na pewno skorzystam z zaproszenia.
Pozdrawiam

ja też chcialabym dołączyc do tego towarzyskiego grona :)
jestem nowa w trojmieście, mam 24l
towarzystwo mężczyzn mnie w tej chwili męczy.. za duzo ich wśród moich znajomych ;p dlatego chętnie poznałabym jakieś kobietki na babskie pogaduchy czy zakupy.. moje przyjaciółki mieszkają dalekoo więc jestem skazana na towarzystwo mężczyzn :/ czas coś z tym zrobić :)
refelktuje ktos? :)
pozdrawiam

Chętnie poznam dziewczyny z Gdańska Ujeściska i okolic.
Mieszkam tu od 2 lat i jakoś kiepsko idzie mi nawiązywanie nowych znajomości... Mam 26 lat, mam chłopaka, dzieci brak. Nawet psa nie mam...
Lubię spacery, gry planszowe, gotowanie, wino, kamienie.

szaramysz7@o2.pl
Hania

hej dziewczyny! Ja tez poszukuje nowych znajomosci w Gdańsku. Właściwie wszystkie moje kumpele porozjeżdzały sie po świecie, a tu zima za pasem... Mam 15mies. dziewczyneczke w domu i psa = roboty w brod, ale czasem mam straszna chec wyrwac sie od wszystkich obowiązków na jakas kawke, piwko czy pogaduchy. Mieszkam na Zaspie od niedawna, pracuje we Wrzeszczu, jestem zmotoryzowana wiec nie ma problemu z dojazdem. Odezwijcie sie moze zgadamy sie na jakies spotkanko :P uxmal2@o2.pl - ola

Wiecie co.. na początku jak przeczytałam temat i pierwszy post wydało mi się to nieco dziwne.. ale po przeczytaniu wypowiedzi KamiKasia stwierdzam, że to nie głupi pomysł..
Można by było pomyśleć nad spotkaniem kobietek z forum którym przyda się od czasu do czasu nieco rozrywki, taka odskocznia od "mamusiowej" codzienności ;)
Zapewne pierwsze spotkanie byłoby najtrudniejsze, stresujące .. ponieważ się nie znamy ;)

A ja chętnie poznam tu jakąś dziewczynę na wspólne bieganie po Gdyni, bo tutaj mieszkam. A również nie odrzucę jakiegoś spotkania, spacerów, zakupów, imprezowania, bo czasem potrzeba jest, a nie ma do tego osoby ;/
Mój mail: gosia1604_86@wp.pl

anna68@vp.pl , chwilowo tylko na mailu(z gg mam mały problem) pozdrawiam!!!

Aha no i w lutym powiększy mi się rodzina więc nocne imprezowanie i fitnessy odpadają. ;)

Może są tu też jakieś przyszłe mamy?

Hej Wam dziewczyny!

Od około dwóch lat mieszkam w Gdańsku niedaleko Parku Reagana. Mam 26 lat i z zawodu jestem plastykiem. Moją pasą jest przyroda i fotografia przyrodnicza, zdominowane chyba jednak przez panów. Poza tym w głuchym lesie, podczas robienia zdjęć ciężko było o poznanie nowych osób więc pomyślałam, że może warto tu napisać. ;)

Czy może szykuje się tu jakieś spotkanie integracyjne Gdańskich dziewczyn?

GG:2698266

daj jakieś namiary na siebie:) pozdrawiam moje gg 8615613

Witam mam 42 lata, dzieci już odchowane więc zrobiło się trochę nudno . Szukam bratniej duszy , przyjaciółki z którą będę mogła pogadać o problemach i radościach , spotkać się przy kawie.Uwielbiam wypady krajoznawcze i piesze wędrówki po bliskiej i dalszej okolicy , może któraś z pań się dołączy i dotrzymamy sobie nawzajem towarzystwa , zapraszam!!!

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...