Studio Tańca TOP dance

Kursy tańca

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 36A

uzasadnienie (1) zajecia taneczne prowasdzone sa bardzo profesjonalnie a jednoczesnie w... maria kapica taniec i muzyka w Studio Tanca TOP DANCE (1) Muzyka i taniec to moja pasja i wlasnie znajduje to w Studio Tanca Top... Danka SENIOR DANCE (1) Zorganizowane przez Marka, Paulinę i Anię ze Studia TOP dance wyjazdowe... Zbyszek
Zachwyt i podziękowanie za wszystko (1) Jestem kobietą aktywną 60+,na zajęcia w TOP dance chodzę z przyjemnością... ALICJA Bezstresowy taniec w TOP dance (1) Zajęcia w TOP dance to bezstresowa przyjemność niezależnie od wieku... Franciszek Podziękowanie (1) Kochani - Marku, Aniu i Paulinko ! Dzięki Wam spędziliśmy magiczny weekend... Grażyna polecam szkołę tańca TOP Dance (1) Dziękuję za wspaniały weekend w Chmielnie. Dla mnie hitem wieczoru był... Małgorzata Warto na nich postawić (1) Po prostu świetna szkoła tańca, ruchu i gracji! Miło, z uśmiechem, na luzie i... Nowa uczestniczka ocena studia tańca TOP-Dance (1) Studio prowadzone przez rewelacyjną kadrę, zajęcia świetnie zorganizowane i... Jowita Marku- ogromnie dziękujemy (1) przygotowując się do wesela i naszego pierwszego tańca rozpoczęliśmy... Daria i Tomek opinia o szkole tańca Top Dance w Gdańsku (1) Cudowna atmosfera, cudowni ludzie, cudowny klimat:))) Polecam, polecam i... Viola szczerze polecam! (1) Do TD trafiłam niedawno ale uczestniczyłam już w kilku różnych zajęciach i za... melane Pierwszy taniec (1) Bardzo gorąco polecamy zarówno szkołę TOP dance a przede wszystkim Pana... Dagmara i Piotr Dużo pozytywnej energii i zaangażowania :) (1) Uczestniczyłam w indywidualnych lekcjach z Markiem i jestem bardzo... Dominika Studio Tańca TOP dance (1) Profesjonalna obsługa, ogromne zaangażowanie i bardzo przyjazna atmosfera.... Wiesia & Andrzej Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i efekty. (1) Bardzo dziękujemy Markowi za ogromne zaangażowanie, profesjonalne a zarazem... Krysia przyjazne studio tańca (1) Oferta studia bardzo urozmaicona i zgodna z najnowszymi trendami. Światowy... Maja klientka - opinia (1) W ofercie studio ma wiele zajęć, których nie znajdziemy w innych. Właściciel... klientka POLECAM (1) Polecam gorąco!! miła atmosfera. super instruktorzy. Byłam na kilku różnych... ewaR W tańcu "siła" (1) To mój trzeci już wyjazd na obóz taneczny z teamem Top Dance. To, że jest... Basia Falkiewicz