Studio Tańca TOP dance

Kursy tańca

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 36A

Bardzo udany wyjazd!!! (1) Na obozie organizowanym przez TOP DANCE spędziłam bardzo miło i aktywnie 8... Daria Obóz taneczny TOP DANCE 2011, Wieżyca (1) Niedawno wróciłam z obozu tanecznego w Wieżycy organizowanego przez TOP... katka knap obóz taneczny 2011 (1) Bardzo duuuuży pozytyw. Każde zajęcia to inna choreografia, poziom zajęć jest... Ania
Polecam (1) Właśnie wróciłam z obozu w Wieżycy, super organizacja, zajęcia na poziomie,... Beata po obozie... (1) Już dwa dni po obozie w Wieżycy, a ja nadal nie mogę wrócić do... "nowy narybek" óbóz taneczny 2011rr-2-10 lipca (1) To był bardzo miło i wesoło spędzony czas.Zakwaterowanie bez... Ewa, kobitka po 60-siątce Elżbieta - opinia (1) Właśnie zakończył się kolejny obóz letni TOP DANCE - REWELACJA!!! Przepiękny... Elżbieta Świetna szkoła tańca (1) Bardzo dobra szkoła tańca, profesjonalni, mili i wyrozumiali instruktorzy,... kursantka jak najbardziej polecam... (1) Co do studia tańca Top Dance-same pozytywy...bardzo sympatyczny instruktor... Paulina Top dance zniżka (1) A czy widzieliście że na stronie zakupów grupowych jest zniżka na kurs tańca... marayara POLECAM ROZNYM osobom-wiele mozliwosci,duzo tolerancji-nauka/zabawa/relax (1) szkola dobra dla aktywnych ludzi, zyczliwych dla siebie i dla innych.mili... VIOLA korzystałam do czasu... (2) Szkoła dobra dla amatorów i entuzjastów długiej nauki tańca. Wprawdzie... Zawiedziona dla każdego coś miłego :) (1) Sadziłam że lepiej być nie może...a jednak.. od czasu jak szkoła przeniosła... uzależniona uczennica ;) Super szkoła! (1) Top dance polecam wszystkim, którzy lubią taniec, cenią sobie dobrą atmosferę... Anka Lady Latino :))) (1) Świetna szkoła tańca!! Wspaniała atmosfera, muzyka, instruktor Marek, który... Asia Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie najlepszy kurs tańca w Trójmieście. Świetny i przemiły... uzależniona już kursantka SUPER STUDIO TAŃCA I SUPER PROWADZĄCY!!! (2) Na zajęcia lady latino przyszłam z koleżanką i tak już zostało... Chodzę... Mariola Najzdrowsze uzależnienie (2) Zdecydowanie polecam!! Wspaniała atmosfera, ludzie... no i przede wszystkim... Ela Wspaniały klimat na obozie w Debrzynie! (2) Z całego serca polecam szkołę tańca TOP DANCE w Sopocie. Na obóz w Debrzynie... Karina POLECAM!!! dla ciała i dla ducha dla zabicia czasu czy dla oderwania się od rzeczywistości, w celu poznania fajnych ludzi lub (1) Fachowe podejście połączone z rodzinną atmosferą powoduje że Top Dance... Aga