Studio Tańca TOP dance

Kursy tańca

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 36A

Pozytywne wibracje dla ciała, ducha i umysłu (1) Uczestniczyłam w zajęciach w 2008/09 roku i zdanie \" idź na tańce bo... Oliwia zdecydowanie polecam (1) przemila atmosfera i pelen profesjonalizm oraz indywidualne podejscie do... viola polecam (1) Polecam Top Dance. Już po pierwszych zajęciach można się uzależnić od tańca;)... Justyna Ż.
Najlepsze studio tańca!!! (1) tańczyłam w trzech szkołach tańca i naprawde nigdzie nie udało mi się... Detka teraz mi weselej (1) Chodziłam na tańce latynowskie i taniec brzucha. W czasie lekcji Marek... Elżbieta Refleksje po obozie tanecznym... (1) Wczoraj dobiegł końca obóz taneczny zorganizowany przez "TOP dance".... :) Wspaniała przygoda :) (2) Do tańca namówiły mnie koleżanki - Aldona oraz Ania, dzięki którym mogłam... Justyna Kędziora Taniec.... :P (1) Kursy tańca, który prowadzi p. Marek sa przecudowne już na pierwszej lekcji... Kasiunia :) szini - opinia (1) Najlepszy instruktor...po prostu wymiata :) szini Dobra zabawa i odpoczynek (1) Polecam wszystkim ten wybór!!! Uczęszczam na zajęcia od początku istnienia... Aga Z pozdrowieniami dla Marka (1) Taniec to nie tylko rytmiczne ruchy ciała. To filozofia, rozmowa,... Beata Taniec - znalezione w kalendarzyku (1) Dla większości to tylko przytupywanie nogami i kołysanie biodrami w rytm... Tomaskus Pozdrowienia (1) Jak ktoś wątpi w umiejętności Marka to niech ze mną porozmawia , coś wiem na... Krzysztof.K Tak Trzymaj Marku!!!!! (1) SUPER SUPER SUPER!!! Kilka słów to za mało żeby wyrazić panującą atmosferę... orchidea2 By Dance On Top (1) Po 7 miesiącach uczęszczania na zajęcia Top Dance coraz bardziej jestem... Tomek POLECAM DLA KAŻDEGO (1) Jak chcesz się nauczyć tańczyć i spędzić czas w miłej atmosferze to... A.H. rodzinnie (1) Charyzmatyczny prowadzący sprawił, że właściwie cała moja rodzina uczęszcza... Ania Najlepsza profesjonalna i emocjonalna szkoła tańca ! (1) Jest dużo dobrych szkół tańca w Tr. ale poza profesjonalizmem bardzo ważna... Bozenka super sprawa - polecamy (1) Polecamy zajecia u Marka kazdemu, mozna swietnie spedzic czas w milym... Madzia i Łuki warta polecenia (1) witam. bardzo polecam naukę tańca u pana Marka, a szczególnie dla tych... monika