Studio Tańca TOP dance

Kursy tańca

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 36A

Weekend z TOP dance (1) Właśnie wróciłam z kolejnego weekendu tanecznego z TOP dance i ...znowu się... Wiesława Paulina - opinia (1) Najfajniejsze studio w Gdańsku. Przyjemna, swojska atmosfera. Bardzo... Paulina Fantastycznie (1) Fantastyczni ludzie, niesamowita energia działania i umiejętność... Dorota Schmidt
Jeśli taniec ... to tylko w TOP DANCE (1) Jeżeli oczekujesz ogromnej dawki pozytywnej energii...uśmiechu... dobrej... Margolcia Monika - opinia (1) najfajniejsze studio tańca w 3City, profesjonalni instruktorzy, mila... Monika Polecam! (1) Polecam TOP dance! Duża dawka pozytywnej energii. Marta Super!! (2) Super szkoła super ludzie zumba bąbowa POLECAM POLECAM POLECAM ja :) (1) Zumbaaaa !! :) Kasia Polecam Studio Tańca TOP dance (1) Witam, dobra szkoła tańca, profesjonalni, mili instruktorzy oraz sympatyczna... Gosia D. Polecam Studio Tańca TOP dance (1) Właśnie skończył się mój drugi obóz ze szkołą tańca TOP dance. Wspaniała... Bożena Studio Tańca Top Dance wyzwala najlepsze emocje (2) Zajęcia w Top Dance to taki zastrzyk energii na cały tydzień, to niesamowity... Karolina S Rewelacja:-))) (2) Wszystkie kobiety młodsze, starsze i te najstarsze zarówno brunetki, jak i... Natalia Weekend z Top Dance (1) Właśnie wróciłyśmy z warsztatów tanecznych organizowanych z okazji Dnia... Półwysep H Warsztaty weekendowe "Taniec & SPA" (1) Profesjonalni instruktorzy, wspaniała atmosfera, super organizacja! Jestem... ania Polecam! (1) Polecam w 100% Szkołę Top Dance! Zajęcia w bardzo miłej atmosferze (dzięki... Panna K. zumbastycznie!!! (1) Polecam Top Dance wszystkim, którzy pragną naładować się pozytywną energią!... Marta Godne polecenia (1) Studia tańca Top Dance jest miejscem, gdzie można wyładować swoją energię... uczestniczka zumby : polecam dla osób w każdym wieku (1) klimat tego studia jest wzorowy. każdy coś dla siebie wygrzebie w bogatej... henryk nowicki Naprawdę top (1) Marek, Kasia, Ania i Robert- doskonali trenerzy, przesympatyczni ludzie,... Roma Alicja - opinia (1) Pewnie większość kobiet uwielbia tańczyć;) Ja również.... Pamiętając... Alicja