Elżbieta - ocena (2) Bardzo kompetentna i rzetelna Pani Pośrednik Elżbieta Adrian - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Barbarą Błaszak. Cały proces od prezentacji... Adrian PT - ocena (2) Bardzo sprawna obsługa PT
Krzysztof - ocena (2) Pełny profesjonalizm firmy Trevo. Od podpisania umowy do chwili finalizacji... Krzysztof Adam - ocena (2) Miałem okazję współpracować z panem Dawidem. W odróżnieniu od większości... Adam IWONA - ocena (2) Z przyjemnością polecam biuro nieruchomości Trevo! ⭐️ To już nasza kolejna... IWONA Karina - ocena (2) Polecam, współpraca przebiegła szybko i bezproblemowo, bardzo dobry kontakt z... Karina J - ocena (2) Takich dwóch jak P. Maciej z Trevo Nieruchomości to nie ma ani jednego J Anna - ocena (2) Miałam przyjemność korzystania z usług Agencji Nieruchomości Trevo podczas... Anna Marta - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Danielem Rowińskim z firmy Trevo.... Marta Ola M - ocena (2) Serdecznie dziękuję Panu Adamowi. Ogromne zaangażowanie, cierpliwość ,... Ola M Anna - ocena (2) Chciałabym serdecznie polecić Pana Daniela jako pośrednika nieruchomości.... Anna Hanna - ocena (2) Bardzo profesjonalna i merytoryczna obsługa przez cały czas trwania... Hanna Michał Balcerzak - ocena (2) Wybór biura Trevo Nieruchomości był strzałem w dziesiątkę. Sprzedaż mojego... Michał Balcerzak Natalia Sikora-Pilecka - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Danielem Rowińskim! Niedawno sprzedawałam i... Natalia Sikora-Pilecka Patryk - ocena (2) Dziękujemy za pomoc w zakupie mieszkania. Pani Barbara na każdym etapie z... Patryk E.R. - ocena (2) Pani Barbara jest bardzo profesjonalną osobą z dużym ciepłem nakierowanym na... E.R. Łukasz - ocena (2) Biuro godne polecenia. Agenci zaangażowani w swoją pracę, mili i pomocni. Dla... Łukasz Piotr - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, zdecydowanie mogę polecić szczególnie... Piotr sergii - ocena (2) Świetne biuro nieruchomościami. Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi,... sergii