Sylwia Hutniczak-Plata - ocena (2) Szczerze polecam skorzystanie z usług Trevo! Bardzo profesjonalni, punktualni... Sylwia Hutniczak-Plata Katarzyna - ocena (2) Bardzo miło będziemy wspominać zakup nieruchomości z pomocą pana Daniela oraz... Katarzyna Anna KacprZak - ocena (2) Drodzy Panstwo Jezeli poszukujecie agencji ktora - sprzeda/ wynajmie Wam... Anna KacprZak
Martyna Z - ocena (2) Profesjonalna obsługa i pełna kultura. Polecam Pana Krzysztofa. Mieszkanie... Martyna Z J.K. - ocena (1) Sprzedawalem mieszkanie w Gdansku, gdyz na stale zamieszkalem za granica. Pan... J.K. Piotr S. - ocena (1) Polecam całą agencję Trevo Nieruchomości z Gdańska, a w szczególności usługi... Piotr S. Wioletta - ocena (2) Polecam serdecznie Biuro Nieruchomości TREVO, a w szczególności Pana Jana... Wioletta Jolanta Siwak - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z Panem Wojciechem Sadowskim. Sprzedaż mieszkania... Jolanta Siwak Michał - ocena (2) Witam , Muszę polecić Pana Krzysztofa Zalewskiego , dzięki niemu zakup... Michał Romana i Andrzej z Sopotu - ocena (2) Witam. Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z panem Krzysztofem Zalewskim... Romana i Andrzej z Sopotu Paweł - ocena (2) Wszystko w najlepszym porządku. Od pierwszego kontaktu do finalizacji... Paweł Gosia - ocena (2) Polecam bardzo Pana Krzysztofa Zalewskiego. Pełen profesionalizm w trakcie... Gosia Krzysiek - ocena (2) Serdecznie polecam biuro nieruchomości Trevo, a w szczególności Pana... Krzysiek matwil - ocena (2) Firma TREVO wywarło na mnie fenomenalne wrażenie. Z usług firmy skorzystał... matwil Jan - opinia (2) Kontakt do firmy otrzymałem od cioci, która korzystała z usług firmy przy... Jan Marcin - opinia (2) Polecam - Pan Krzysztof - super profesjonalista! Marcin Ewa Warchał - opinia (2) Po zakupie mieszkania mogę z całego serca polecić Pana Jana F. Zadbał o... Ewa Warchał Ewelina Skolimowska-Gnieciak - opinia (2) Bardzo polecam Pana Krzysztofa nie przyprowadzał tłumów tylko zdecydowane... Ewelina Skolimowska-Gnieciak Ewelina - opinia (2) Bardzo polecam Trevo oraz współpracę z Panem Janem Franaszczukiem.... Ewelina Andrzej - opinia (2) Bardzo dobry kontakt, profesjonalnie przeprowadzona prezentacja mieszkania.... Andrzej