Izabela - opinia (2) Super obsluga! Korzystalismy z pomocy Pana Krzysztofa przy sprzedazy swojego... Izabela Patrycja - opinia (2) Bardzo miła i rzetelna współpraca. Profesjonalna pomoc w szybkiej sprzedaży... Patrycja Artur Sobek - opinia (2) Kupiłem mieszkanie szybko i bezproblemowo. Obsługą transakcji zajmował się... Artur Sobek
Agata - opinia (2) Gorąco polecam! Pan Igor i Pan Jakub rzetelnie wykonywali swoją pracę.... Agata Przemysław Wandzilak - opinia (2) Serdecznie polecam agenta nieruchomości pana Andrzeja Wichowskiego z trevo... Przemysław Wandzilak Dominika - opinia (2) Najlepszy pośrednik nieruchomości z którym mieliśmy do czynienia - a było... Dominika Aleksandra - opinia (2) Zdecydowanie polecam tą agencję jak i współpracę z Panem Andrzejem... Aleksandra Dori - opinia (2) Szczególnie polecam współpracę z p. Krzysztofem Zalewskim. Bardzo pracowity,... Dori Zenon Krupski - opinia (2) Pan Krzysztof Zalewski moją sprawę dotyczącą sprzedaży mieszkania załatwił... Zenon Krupski Maria Mincewicz - opinia (2) Polecam w stu procentach ;) bardzo fachową pomoc i szybka finalizacja... Maria Mincewicz Yurek - opinia (2) Pan Igor Borowicz był pośrednikiem z którego pomocy skorzystałem przy... Yurek Magdalena - opinia (2) Sympatyczna obsługa, zaangażowanie i pomoc podczas tranzakcji Magdalena Patryk Sobieraj - opinia (2) Pan Andrzej Wichowski wykazał się fachową wiedzą oraz pomocą w znalezieniu... Patryk Sobieraj Joanna Rusek - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i partnerskiej oblugi pana Andrzeja... Joanna Rusek Halina - opinia (2) Korzystałam z usług TREVO w związku ze sprzedażą mieszkania. Agentem, który... Halina Mikołaj - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z Agencją Trevo, a przede wszystkim z Panem Igorem... Mikołaj Irek - opinia (2) skutecznie szybko i profesjonalnie Gorąco polecam !!!! Irek Mirosława Szczęsna - opinia (2) Usługi obrotu nieruchomości /kupno, sprzedaż i pośrednictwo/ świadczone... Mirosława Szczęsna Piotr - opinia (2) Z firmą Trevo sprzedawałem w krótkim czasie 3 nieruchomości. Wszystkie... Piotr