Taj Mahal

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, wejscie od ul.Wladyslawa IV 43

Taj Mahal (1) Zajrzałem dzisiaj do tej restauracji i jestem zadowolony. Obsługa miła i... BarteK Bardzo dobra restauracja (1) Jedzenie pyszne, porcje spore, obsługa na bardzo wysokim poziomie. Kelnerzy... Marta uwielbiam to miejsce (1) pamiętam tę knajpę od kiedy była w domu w Orłowie, i po tylu latach wciąż... radek
Najlepsza restauracja Indyjska w 3mieście (1) Obsługa zawsze miła i uprzejma, pyta o stopień ostrości dania (proszę nie... indotygrys Potrawy super, ceny..niestety nie. (1) Krótko i zwięźle. Jedzenie jak dla mnie pierwsza klasa. Byłabym częstszym... Myszka Excellent (1) I've been a regular at Taj Majal for years and years - so that says something... Steve pyszne jedzenie (1) pyszne jedzenie ale małę porcje ,kelner słabo się starał martin Jedzenie ok, ale stosunek cena/jakość słabo (1) Jedzenie smaczne, ale stanowczo za drogie jak za wielkość porcji i cenę... Jędrzej Wizyta w dniu 16.02.2013 (1) Witam. Dałem sobie cały dzień by się zastanowić jaką wpisać opinie o tym... DK BZF - opinia (1) Obsługa i jedzenie, zwłaszcza sposób w jaki jest podawane zasługują na... BZF REWELACJA (1) Wczoraj po raz pierwszy jedlismy tam z narzeczonym. Oceniam wszystko... Gdynianka des - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, porcje bardzo duże, pani kelnerka trochę nachalna i... des Świetne jedzenie. (1) Jedzenie wyśmienite. Obsługa genialna, kelner doradził, zachowywał się bardzo... Lukasz Genialnie! (1) Polcam wszystkim, którzy chcą smacznie zjeść i być przy tym traktowania... zuza Pysznie! (1) Bardzo lubię kuchnię indyjską, a ta serwowana w Taj Mahal jest pyszna! Duże... Joanna Rewelacja (1) Jadłem już kilkakrotnie w restauracji i jestem bardzo zadowolony. Nigdzie nie... Stanisław jedzenie smaczne (1) polecam restauracje ,dobre jedzonko warto przyjść jedynie co mnie dziś... klient Dominika - opinia (1) Byliśmy dzisiaj z mężem pierwszy raz z polecenia znajomych i jesteśmy bardzo... Dominika zadowolona klientka (1) nie raz tam jeszcze wrócę ;) ola jedzenie super, reszta tak sobie... (1) Jedzenie jak zawsze super, chyba tylko to nigdy nie zmieni się w Taj Mahal.... magdalena