Taj Mahal

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, wejscie od ul.Wladyslawa IV 43

Polecam !! (1) spędziliśmy tam z męzem wieczór z okazji naszej rocznicy ślubu. Zamówiliśmy... ewa Definitywnie pierwsza trójka moich trójmieskich restauracji. (1) Bardzo smaczne, gorące jedzenie, podane w apetyczny sposób. Bardzo ciekawe,... desertpsycho jedyna znana mi w Trójmieście na europejskim poziomie (1) Znakomita obługa i sposób podania. Jedzenie pierwszorzędne, nie do spotkania... Mikołaj
Bardzo przyjemna restauracja (1) Miła restauracja z dobrą obsługą. Jedzenie przepyszne. Karta bardzo bogata i... Meg koniecznie trzeba choć raz spróbować (1) Kelner, który nas obsługiwał (za każdym pobytem "trafialiśmy" na tego samego... meeshoo Nie polecam na Walentynki ani przy innej okazji (1) Jedzenie podawane w tej restauracji jest raczej wariacja na temat kuchni... Małgorzata max - opinia (1) Zachęceni opiniami o tej restauracji wybraliśmy się we czwórkę na obiad... max polecam ! (1) Kolacja była przepyszna! wiedziałam ze jedzenie tu jest bardzo dobre, ale to... Joanna super!!! (1) Zaprosilem znajomych w ramach imienin mojego przyjaciela na... przemek Rewelacja! Polecam (1) Spedzilam w Taj Mahal popoludnie na lunchu biznesowym z partnerem i musze... Ola Marczewska Dobry adres (1) Jest klimatycznie, kuchnia doskonała, więc jeśli lubisz smak orientu i... Marek Bywam często (1) i zamierzam bywać. Mało tego, ciągnę ze sobą licznych gości. Bo uważam... Krystyna G. witam (1) Restauracja jest dobra ,a obsłoga rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!! Wera