Taj Mahal

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, wejscie od ul.Wladyslawa IV 43

jedzenie super, reszta tak sobie... (1) Jedzenie jak zawsze super, chyba tylko to nigdy nie zmieni się w Taj Mahal.... magdalena pierwszy raz po zmianie lokalizacji (1) Byliśmy po raz pierwszy z dzieckiem i po zmianie lokalizacji restauracji.... Joanna VIVA TAJ MAHAL ;) (1) Swietne jedzenie , porcje nie do zjedzania aromatyczne rewelacyjna uczta dla... MORGAN
Polecam :-) (1) Obsługa sprawna i nienarzucająca się. Dania podawane bardzo szybko. Porcje... Marta BRAWO! (1) Pozytywne opinie są jak najbardziej zasłużone. Jakość jedzenia w Taj Mahalu... Magda Daleko od Indii (1) Pierwsza i ostatnia moja wizyta w restauracji na ulicy Abrahama.Wybralam ja... addicted Super!!! (1) Jadlem we wielu indyjskich restauracjach na swiecie ale w tak rewelacjyjenj... Pawel REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!:) (1) POLECAM TĄ REZSTAURACJE , ZA JOKSĆ OBSŁUGI -REWELACJA KELNER KTÓRY OBSŁUGUJE... ANNA Warto spróbować (1) Wystrój pasujący do klimatu, miła obsługa. Jedzenie dobre. Wprawdzie nie... Edyta Polecam (1) Jedzenie w Taj Mahal jest poezją. Połączeniem podróży kulinarnej z doznaniami... KMKW Nie Ma Lepszej Restauracji w trójmiscie. (1) O tej restauracji to same dobre opinie sie słyszy! Znam dużo osób które tam... Darek Niby klasa i super a naciągają... (1) Moje oceny są dlatego niskie, ponieważ lokal robi rzecz bardzo nieprzyzwoitą,... Robert SUPER (1) Super jedzenie, obsluga mila .Wystroj dobry,a porcje dan sa ogromne.Polecam. Tomasz Fastyczna podróż kulinarna... (1) poznajcie prawdziwy smak INDII oraz Fantastyczna,milą,inteligantna Obsługe... Amanda xyz - opinia (2) Chłopak z okazji urodzin zabrał mnie dziś tam na obiad.Obsługa była fatalna,... xyz !!!!SUPER MIEJSCE!!! (1) Nigdy wczesniej nie sprobowalem lepszej kuchnii indyjskiej. Bardzo smaczne... Krzysztof Kasia - opinia (1) Do weekendu kulinarnego była to moja ulubiona restauracja. Byłam bardzo... Kasia Najlepsza indyjska restauracja w pomorskim! (1) Nie ma co dużo pisać: rewelacyjne indyjskie jedzenie, klimatyczny wystrój,... Agata W. Inny smak (1) Wybraliśmy się tam w związku z "okazją związaną z .....". Skoro okazja to... Michutkin gk - opinia (1) jedzenie bardzo dobre, chociaż panowie narzekali, że zbyt mało pikantne (w... gk