Tat Studio

Studia tatuaży

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 43

Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa i mega wykonanie. Marcin Megi - ocena (1) Najlepsze studio ever ! Zawsze pełen profesjonalizm i podejście do klienta na... Megi Sarna - ocena (1) Od prawie 20 lat jestem klientem/pacjentem TatStudio. O profesjonaliźmie nie... Sarna
Pawel Belgium - ocena (1) Jestem klientem od 32 lat sa najlepsi na świecie kocham tam byc a pracę... Pawel Belgium Sebastian - ocena (1) Lata doświadczenia i prace mówią same za siebie️ Jedziemy połowę Polski dla... Sebastian Zuzia - ocena (1) Nie ma lepszego miejsca od studia Tat-Studio! Pełen profesjonalizm, który... Zuzia Matesuz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z tatuażu który mi zrobił jest idealny i... Matesuz Jarosław - ocena (1) Znowu to zrobili!!Przepiękna praca ,tatuaż istne dzieło sztuki,porządek i... Jarosław Monika - ocena (1) Profesjonalna obsluga, doradztwo i wykonanie. Tatuaz wykonany perfekcyjnie.... Monika Wiesiu - ocena (1) Jestem klientem od 24 lat , najlepsze studio tatuazu w 3city jak nie w calej... Wiesiu Lucas Coral - ocena (1) Najlepsi w swoim fachu. Ogromnie doświadczeni w swoim fachu. Dagmaro i Jarku.... Lucas Coral Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm, super atmosfera, świetne projekty. Na razie 2 ale a... Piotr Agnieszka Tecza - ocena (1) Pełen profesjonalizm w bardzo serdecznej, luźnej atmosferze. Wszystko... Agnieszka Tecza Malgorzata - ocena (1) Z całego serca polecam to studio tatuażu! Pełen profesjonalizm całego zespołu... Malgorzata Piotr - ocena (1) Miła i przyjazna atmosfera. Duże doświadczenie i chęć stowrzenia super prac a... Piotr Wywrol - ocena (1) Najlepsze studio w 3city Wywrol Wojtek - ocena (1) pełna profeska super wykonanie kompetenty personel Wojtek marcin - ocena (1) Wszystkie moje tatuaże wykonane w tym studiu, polecam wszystkim, z tego... marcin Piotr - ocena (1) Studio rewelacja. Atmosfera domowa. Pełen profesjonalizm, doradztwo i... Piotr Miśka - ocena (1) Polecam. Sterylnie, profesjonalnie, sympatycznie Miśka