Tat Studio

Studia tatuaży

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 43

Jarosław - ocena (1) Znowu to zrobili!!Przepiękna praca ,tatuaż istne dzieło sztuki,porządek i... Jarosław Monika - ocena (1) Profesjonalna obsluga, doradztwo i wykonanie. Tatuaz wykonany perfekcyjnie.... Monika Wiesiu - ocena (1) Jestem klientem od 24 lat , najlepsze studio tatuazu w 3city jak nie w calej... Wiesiu
Lucas Coral - ocena (1) Najlepsi w swoim fachu. Ogromnie doświadczeni w swoim fachu. Dagmaro i Jarku.... Lucas Coral Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm, super atmosfera, świetne projekty. Na razie 2 ale a... Piotr Agnieszka Tecza - ocena (1) Pełen profesjonalizm w bardzo serdecznej, luźnej atmosferze. Wszystko... Agnieszka Tecza Malgorzata - ocena (1) Z całego serca polecam to studio tatuażu! Pełen profesjonalizm całego zespołu... Malgorzata Piotr - ocena (1) Miła i przyjazna atmosfera. Duże doświadczenie i chęć stowrzenia super prac a... Piotr Wywrol - ocena (1) Najlepsze studio w 3city Wywrol Wojtek - ocena (1) pełna profeska super wykonanie kompetenty personel Wojtek marcin - ocena (1) Wszystkie moje tatuaże wykonane w tym studiu, polecam wszystkim, z tego... marcin Piotr - ocena (1) Studio rewelacja. Atmosfera domowa. Pełen profesjonalizm, doradztwo i... Piotr Miśka - ocena (1) Polecam. Sterylnie, profesjonalnie, sympatycznie Miśka Ania - ocena (1) Mega serdecznie polecam, jestem klientem od prawie 20 lat Ania Mariusz - ocena (1) Od 21 lat jestem ich klientem. Dagmara, Jarek i ich ekipa sterylnie w 100%... Mariusz Ela tvN - opinia (1) Mega studio :) i obsługa i atmosfera rewelka ;) Od mojego pierwszego... Ela tvN Wojtek - opinia (1) Najlepsze studio w Trójmieście, obsługa na najwyższym poziomie, super atmosfera Wojtek masakra i żenada (1) brak mi słów- podejscie do klienta pozostawia conajmniej duuuuuużo do... Marek Najlepsze studio w mieście. (1) Polecam serdecznie. Korzystałam wielokrotnie, higiena, pełen profesjonalizm,... Marta The best (1) Polecam Jacka, cały rękaw i łyda z****iście, masa szczegółów wykonana z... Alan