Tat Studio

Studia tatuaży

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 43

Alicja - opinia (1) pełen profesjonalizm. Alicja Mega (1) Myślę ze nie ma lepszego studia w trójmieście Jarek jest prze h** dobry w... macjan Domino - opinia (1) Najlepsze studio w Trójmiescie , Fachowcy w każdym calu, sympatycznie miło... Domino
Nieprofesjonalni (1) Początkiem września chciałem zasięgnąć informacji i umówić na... Jan Balawejder Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam, profesjonalne podejscie, a tatulaz wyszedl super :) Anonim Elda - opinia (1) Pierwszy tatuaż, sprawdzałam wiele miejsc w trójmieście ale tylko tam się... Elda WIRTUOZI W SWOJEJ DZIEDZINIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kilka dni temu cover robiła mi Julka , nie ukrywam że miałam pewne obawy , ze... Fu-szka Pełen profesjonalizm!! (1) Mój pierwszy i z pewnością nie ostatni tatuaż :) Fachowe podejście, zarąbista... Zadowolona Polecam. (1) Wszystko super. Serdecznie polecam niezdecydowanym. Warto wybrać to studio.... Maciek ok (1) atmosfera - luzik, higiena- profeska obsługa- mega OK!! EFEKT KOŃCOWY-... ewa Polecam. (1) Genialny, autorski wzór Jarka - super wykonanie, nawet jak ma "gorszy dzień"... Maciek DO TEGO CO NAPISAŁ O CHAMSTWIE (1) Po prostu nie znasz ich poczucia humoru ;D ogólnie z****iście ciepli ludzie... Ola idealnie (1) Robilem tam swoj drugi tatuaz. W zasadzie Jarek poprawil moj pierwszy,... eler chamstwo (1) wchodzę do tego studio, grzecznie mówię, że chciałabym tatuaż a facet do mnie... A Świetnie. (1) Jeżeli wahacie się ze zrobieniem tatuażu, nie wiecie które studio wybrać, to... Kuba Kasia - opinia (1) czysto, fachowo, super atmosfera. Pani Dagmara przekłuła mi już ucho, pępek i... Kasia Polecam studio Tat i Jarka (1) Mnie nie przerazal fakt samego tatuazu na cale zycie lecz bol jego... Dominika The best studio in 3 city!!! (1) Jarek mistrzem ig³y!!!! Robi³em dziarke po raz pierwszy wiec... Banan SUUUPER!!! (1) Łukasz jesteś mistrzem tatuażu!!! Atmosfera super, do tego pełen... GosiaBiedronka Rewelacja (1) Studio najlepsze w mieście. Przesympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm.... Mała