Tat Studio

Studia tatuaży

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 43

Eddie (1) Ponad 2 godziny spędzone pod "igłą" Jarka. Polecam tego artstę bo jest... Marek super (1) cala historia z moim tatuazem zaczela sie od rozmowy z kolezankami z pracy i... niunia962 polecam!!! (1) Spędziłam tam 4 godziny i było super.Obsługa studia profesjonalna, na... zaerienne
bardzo fajnie :) (1) skorzystalam z uslug i bardzo polecam. mila obsluga, cierpliwie odpowiedzieli... Gosiak Świetnie! (1) pierwszy raz kolczykowałam sie jako małolat,miałam 13/14 lat.mega stres,ale... Kamcia Tatuaż (1) Świetna obsługa. Bardzo profesjonalne podejście Dagmary :) Ogólnie bardzo... Andzia POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo sympatyczni ludzie ;)Pozdrawiam!!! justyna Gorąco polecam!!! (1) Mój chłopak robił sobie w tym salonie tatuaż(zakrywał stary niezbyt... Iwona kolczyk z pepku (1) Pani ktora mi robila kolczyk wydawala mi sie bardziej przestraszona niz ja... Gita Polecam!!!! (1) Dagmara robila mi tatuaz pomogla mi go wybrac i dopasowac ma pelne... Kasia Jarek i dagmara są po ślubie (1) i już 11 lat mają studio wsumie jarek doszedł puźniej:) a ile nagród zdobyli! anonimowy super (1) Studio naprawde najlepsze w trojmieście obsługa świetna a wybór kolczyków... Młodzik łYSY - opinia (1) REWELACYJNE STUDIO I OBSłUGA JAREK TO NAPRAWDE WIELKI TALENT I SPOKO KOLEś... łYSY Mój tattoo (1) robiłam swój tatuaż i chociaż trwało to ponad 3h to znioslam to świetnie... Diablica:) :) (1) zgadzam sie-profesjonalne studio, robilam kolczyk w bardzo rzadkim i... alex